Verser dan vers!

AMSTELVEEN - Er zijn speciaalzaken in Amstelveen die nauwelijks introductie behoeven: Volendammer Visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan is daar zeker een van. Tal van certificaten en prijzen in de winkel tonen de kwaliteit en vakbekwaamheid van de visspeciaalzaak die bekendheid geniet in de hele regio.  

Zeker in de decembermaand staan de visliefhebbers rijen dik in de winkel, maar echt lang wachten hoeven ze nooit. Met meer dan twintig man vakbekwaam personeel (allemaal uit viscapital Volendam) is de visspeciaalzaak een professionele en geoliede machine, waar klantgerichtheid, hygiëne en kwaliteit bovenaan staan.

Fantastisch vers
Voor de feestelijke decembermaand kun je bij Schilder fantastisch verse producten binnenhengelen, want het assortiment van Schilder is niet alleen heel vers, maar vooral ook heel breed. ‘Je kunt bij ons terecht voor alle facetten voor een heerlijk (kerst-)diner. Van amuse, tot voor-,  bij- en hoofdgerecht. We hebben de mooiste vis, maar ook soepen, salades en tapas. Alles is gericht op vers,’ zegt Henry Schilder, meerdere keren uitgeroepen tot beste visspeciaalzaak van Nederland, en alom geprezen als zelfstandig ondernemer.

Kwaliteit
Schilder heeft veel over voor zijn klanten – rijdt soms meerdere keren per dag naar de visafslagen om de versheid van zijn producten de hele dag te kunnen garanderen - en  geeft ook graag advies, zelfs tot bijpassende wijn aan toe.

‘December is altijd een drukke, maar vooral gezellige tijd waar we met plezier naar uit kijken. We doen er alles aan om onze klanten zo snel, maar ook zo goed mogelijk te helpen, bijvoorbeeld met aparte rijen voor afhalen in de dagen voor kerst.’ Maar het hele jaar door is Schilder natuurlijk de plek om je vis te halen. Versgebakken, op een broodje of voor een avondmaal.

Schotels
‘We boeten nooit in op de kwaliteit en versheid van onze producten’, zegt Schilder. Voor de decembermaand vinden de superieure visschalen en -schotels gretig aftrek, evenals de verse tapas- en gourmetproducten. ‘Alles op maat’, zegt Schilder.

Bestellen
Bestel je visproducten voor de feestdagen via de website www.volendammer-visspecialist.nl. Reken maar dat je niet wordt teleurgesteld!

Informatie
Volendammer Visspecialist H. Schilder | Van der Hooplaan 193 | Telefoon 020 4410308 | www.volendammer-visspecialist.n


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.