Tandarts Amstelveen
voor een mooi
gezond & sterk
gebit

Volledige tandheelkundige zorg onder één dak. Samen met u zorgen we voor een stralende lach. Bel: 020-34 51 534.

Inschrijven als patiënt

Tandarts Amstelveen

Bij Keizer Karelpark tandartsen in Amstelveen kunt u terecht voor complete tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot mondhygiëne of implantologie, het hele gezin is welkom. We besteden extra aandacht aan ouderen, kinderen en angstige patiënten. Met een goede mondverzorging houdt u het gebit en de mond in optimale conditie. Onze patiënten lopen met een stralende lach naar buiten.

Tandarts Amstelveen vindt het belangrijk dat u tevreden bent maar ook dat u zich vertrouwd voelt bij ons. Daarom werken we met een persoonlijke benadering en lossen we tandheelkundige problemen vakkundig op.

tandarts amstelveen

Tandartspraktijk Amstelveen en omgeving

Keizer Karelpark tandartsen is een vooruitstrevende tandartspraktijk in Amstelveen. We werken met moderne apparatuur en volgen tandheelkundige ontwikkelingen op de voet. Zo werkt tandarts Amstelveen volgens de nieuwste technieken en richtlijnen.

U vindt tandarts Amstelveen aan de Lindepark 2A. We zijn telefonisch of per e-mail goed bereikbaar. Heeft u vragen voor onze tandartsen in Amstelveen of wilt u een afspraak maken? U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Afspraak wijzigen of annuleren

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken tot 2 werkdagen ervoor kosteloos gewijzigd worden. Wij kunnen dan de vrijgekomen tijd weer aan een andere patiënt aanbieden. Wanneer u ons niet tijdig afbelt zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. U kunt gemaakte afspraken niet per mail annuleren.

Preventieve en reguliere mondzorg

Een stralende lach en een gezond gebit, dat wil toch iedereen? Het is belangrijk om al vanaf het doorkomen van de eerst tandjes voldoende aandacht aan mondzorg te besteden. Dit zorgt ervoor dat het gebit ook op latere leeftijd mooi en gezond blijft. Onze tandartsen te Amstelveen richten zich op preventieve en reguliere mondzorg.

U kunt bij tandartspraktijk Amstelveen voor de volgende behandelingen terecht:

  • Periodieke controle
  • Mondhygiëne behandelingen
  • Vullingen (gaatjes)
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Kroon- en brugwerk
  • Implantaat en prothese
  • Kunstgebit en klikgebit

Tandarts voor angstige patiënten

Iedereen heeft recht op goede en specialistische mondzorg. Ruim een kwart van de bevolking voelt angst voor de tandarts. Een bezoek aan een speciale angsttandarts is een grote stap. Het is veel prettiger om bij uw vertrouwde tandarts in Amstelveen te blijven of om niet ver te hoeven reizen.

Tandartsenpraktijk Amstelveen heeft ervaring met angstige patiënten. Hiervoor nemen we ruim de tijd. Bij een eerste bezoek controleren we het gebit en de mond. We leggen uit welke behandelingen nodig zijn en hoe deze behandelingen eruitzien. Dankzij onze uitgebreide uitleg, waarbij u vragen mag stellen, voelt u zich een stuk geruster.

Tijdens de behandeling spreken we een teken af waarbij we de behandeling even onderbreken. Zo houdt u controle over hetgeen er gebeurt.

angst tandarts amstelveen

Maak kennis met onze tandartspraktijk

Handige wist-je-datjes

over Tandarts Amstelveen

Tandarts Amstelveen openingstijden

Ruime openingstijden


Keizer Karelpark Tandartsen is doordeweeks open en telefonische goed bereikbaar tot 16:30 uur.

Tandarts Amstelveen Specialistische tandzorg

Specialistische
tandzorg


Algemene tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie en esthetische tandheelkunde.

Tandarts Amstelveen moderne praktijk

Nieuwe moderne praktijk


Geopend in 2016. Voorzien van de meest moderne apparatuur

Tandarts Amstelveen  kindertandarts

Ervaren kindertandarts


Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke tandheelkunde.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD Amstelveen

 

logo Keizer Karelpark tandartsen