EmailTwitterFacebookLinkedIn

WERKEN BIJ BRENTANO


Waar wil jij onze organisatie versterken?

Zorg

Facilitair en horeca

Werken en leren

Overige functies

Voel jij je thuis bij ons?

Wij zijn Brentano en wij verzorgen en verplegen oudere mensen in Amstelveen.
Dat doen we bij cliënten thuis en in onze vier woonzorgcentra.
Wij werken vanuit het idee dat iedereen, ongeacht zijn of haar beperking, graag zijn eigen leven wil leiden. Dat zorgt voor betrokkenheid en geeft het gevoel dat je ertoe doet.  Met 600 medewerkers en 300 vrijwilligers proberen wij dagelijks onze cliënten en bewoners een prettige dag te geven. Helaas lukt dat niet altijd, maar we doen ons best.
Geen dag is dus hetzelfde, en dat moet je leuk vinden. Net zoals samenwerken met je collega’s van de horeca, facilitair en ondersteunende diensten. Samen werk je aan de prettige dag van bewoners en cliënten.
Ook belangrijk: je bent nieuwsgierig, flexibel, je hebt een ‘open mind’ en meestal een zonnig humeur. Er is bij ons veel ruimte voor groei en eigen inbreng. Binnen de verpleeghuiszorg zijn we een kleinschalige organisatie dus de lijntjes zijn kort en er heerst een informele sfeer.
Voel jij je thuis bij ons? Bekijk meteen hier onze vacatures. 

Eigentijds

Brentano is een zelfstandige ouderenzorgorganisatie die voornamelijk actief is in Amstelveen. Wij bieden kleinschalige woonzorg, wijkverpleging, dagverzorging, maar hebben ook veel te bieden voor wijkbewoners zoals tal van activiteiten en uitjes. In onze restaurants kunnen (wijk)bewoners genieten van een lunch, diner of lekkere kop koffie. Onze BoodschappenPlusBus brengt ouderen die minder mobiel zijn naar winkelcentra of de vrijdag markt. En onze PlusMobiel kan ingezet worden voor een individuele rit naar bijvoorbeeld tandarts of ziekenhuis. Met deze laagdrempelige en eigentijdse manier van werken zijn wij een betrokken partner voor vele Amstelveense senioren.
Spreekt deze manier van werken je aan bekijk dan hier onze vacatures. 

Onze filosofie

Fris en schoon zijn, een lekker kroketje eten, bezoek ontvangen wanneer je wil, van het zonnetje genieten. Het zijn kleine dingen die een dag prettig maken. Om het onze bewoners en cliënten naar de zin te maken, sluiten we zo veel mogelijk aan bij wat zij persoonlijk als plezierig ervaren. Hoewel onze bewoners kwetsbaar zijn, vinden we dat zij zo veel mogelijk hun eigen regie mogen houden. 
In het werk doen we dat ook.
Wij vinden dat ook onze vakmensen uitstekend in staat zijn om de regie te voeren over hun eigen werk. Dat zorgt voor zelfontwikkeling, flexibiliteit en een passend werkklimaat voor iedereen. Onze teams zijn klein en informeel en werken nauw samen met bewoners, hun familie en vrijwilligers.