Amstelveen is om te smullen

Meer smaken in huis dan je zou verwachten

Proef lokale specialiteiten, van kaas en chocola tot boerenyoghurt en geitenmelk. Maak een culinaire wereldreis langs toko’s voor curry en sushi. Beleef een avondje fine dining in een toprestaurant of met biertjes van Amstelveense bodem.

Culinaire hotspots - Op bijzondere plekken vind je in Amstelveen gezellige cafés en niet te missen restaurants. Ga eens op culinaire ontdekkingsreis door verrassend Amstelveen

De internationale keuken van Amstelveen - Amstelveen verwelkomt talloze expats en hun culinaire invloeden hebben geleid tot een divers aanbod van toprestaurants

Culinaire evenementen in Amstelveen

Grijp je kans om voordelig uit eten te gaan tijdens de Amstelveense Restaurantweek. En verwen jezelf met streetfood bij een van de eetkraampjes op het lichtjesfestival Diwali.

Trots op de Toko

Voor de avonden wanneer je geen zin hebt om te koken, maar wel iets gezonds en smakelijks wilt eten, is de toko een uitkomst. Kant-en-klare gerechten, bereid met expertise. Van verse loempia's tot zacht gegaarde rendang, van geurige curry's tot knapperige snacks.

En dan zijn er die momenten waarop je een specifiek ingrediënt zoekt dat onvindbaar lijkt in de reguliere supermarkt. De toko is onmisbaar in het culinaire straatbeeld van Amstelveen.

Een paar van onze favoriete Toko’s

Uit eten in Amstelveen: restaurants langs de Amstel

Uitmuntende restaurants en zonnige terrassen aan het water met uitzicht op Ouderkerk aan de Amstel. De Amstelzijde van Amstelveen staat garant voor culinair genieten op een prachtige locatie. 

Cafés en restaurants langs de Amstel

Ontbijt, lunch en diner in het Oude Dorp - Kom langs bij een van de restaurants in Amstelveen

Hapje eten in Stadshart Amstelveen

Tussen het winkelen door even lunchen bij een van de vele lunchrooms? Of gezellig dineren voor een theatervoorstelling? In Stadshart Amstelveen combineer je lekker eten en drinken met shoppen en cultuur.

Koffie, lunch en diner in het Stadshart

FAQ Culinair