Brasserie Paardenburg, AmstelveenZ

BNR Nieuwsradio live vanuit Brasserie Paardenburg

AMSTELVEEN - BNR Nieuwsradio is vrijdag 30 september, met presentator Wilfred Genee, te gast bij Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde in Amstelveen.

BNR zendt tussen 16.00 en 19.00 uur 'The Friday Move' uit, een wekelijkse opstapje naar het weekend.

Gasten
Stand-up comedian Soundos el Ahmadi is tijdens de uitzending de co-host van Wilfred Genee.  Ook schuift Gaston Starreveld aan en vertelt Daniël Leeflang (DJ Dano) over zijn boek 'Wat de fok ouwe'.

Uitzending bijwonen
Bezoekers zijn welkom en kunnen zich vooraf aanmelden via http://www.brasseriepaardenburg.nl/aanmelden-bnr-live/ om onder het genot van een hapje en een drankje de uitzending live bij te wonen.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.