Boek van Henk Godthelp verwacht

AMSTELVEEN - In het voorjaar van 2016 verschijnt postuum een boek van Henk Godthelp, voormalig chef redactie van het Amstelveens Nieuwsblad.

GodthelHenk Godthelp  Foto Rob de Jongp overleed 2 jaar geleden (25 november 2013). Hij was 35 jaar lang het boegbeeld van de lokale krant (thans Amstelveen Dichtbij). Gisterenavond werd op de Facebook-pagina van Henk Godthelp bekend gemaakt dat Uitgeverij Hulde een feit is. De naam van de uitgeverij, opgezet door zijn weduwe, is ontleend aan de groet waarmee Godthelp al zijn ontmoetingen en conversaties afsloot.

Roman
De karakteristieke hoofdredacteur werkte al enige jaren aan een roman, die nagenoeg was afgerond. Godthelp overleed - voordat hij zijn boek kon uitgeven - aan de gevolgen van een ernstige longziekte. Zijn weduwe brengt de roman nu alsnog in eigen beheer op de markt. Op de Facebook-pagina van Godthelp worden tot die tijd nieuwtjes gedeeld.


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:41

Actief voor Amstelveen in de bres voor bloemenstal op Stadshart die weg moet

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen zal tijdens de raadsvergadering van woensdag 27 september een motie indienen voor herijking van het huidige standplaatsenbeleid in Amstelveen. Dit naar aanleiding  van de bloemenstal van ondernemer Maikel Brand op Stadshart Amstelveen, die per 1 januari 2024 moet vertrekken.

Algemeen gisteren 13:59

Gemeentelijke hulp bij verduurzamen van gebouwen met meerdere eigenaren

Amstelveen - Bij het verduurzamen van een appartementencomplex met gezamenlijke eigenaren komt veel kijken en elk complex is uniek. Daarom biedt de gemeente Amstelveen advies om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) op weg te helpen. Wethouder Floor Gordon bracht recent een bezoek aan Bankrashof en de Emmakade waar twee VvE’s duurzaamheidsmaatregelen nemen.

Algemeen 25 sep. 2023 19:23

Kom langs op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ en maak kans op een energiebesparingsbox t.w.v. €35

Amstelveen - Op zaterdag 7 oktober van 11.00-16.00 uur organiseert de gemeente een ‘Doe-het-duurzaam markt’ in het Noordamcentrum aan de Noorddammerweg 1 in Amstelveen. Alle bezoekers ontvangen bij binnenkomst een muntje voor een drankje en er zijn enkele duurzame give-aways. Ook worden er twintig energiebesparende pakketten ter waarde van € 35,- verloot.

Verkeer & Vervoer 25 sep. 2023 14:59

Vies busstation is schandvlek van Amstelveen

Amstelveen - Grote hoeveelheden duivenpoep, vies meubilair, graffiti, wildplassers, defecte verlichting, fietswrakken, overal peuken op de grond: het busstation van Amstelveen is verworden tot de schandvlek van Amstelveen. Voor wethouder Herbert Raat (Openbaar Vervoer, VVD) is het basta en moet de bezem er rigoureus doorheen.