Boek van Henk Godthelp verwacht

AMSTELVEEN - In het voorjaar van 2016 verschijnt postuum een boek van Henk Godthelp, voormalig chef redactie van het Amstelveens Nieuwsblad.

GodthelHenk Godthelp  Foto Rob de Jongp overleed 2 jaar geleden (25 november 2013). Hij was 35 jaar lang het boegbeeld van de lokale krant (thans Amstelveen Dichtbij). Gisterenavond werd op de Facebook-pagina van Henk Godthelp bekend gemaakt dat Uitgeverij Hulde een feit is. De naam van de uitgeverij, opgezet door zijn weduwe, is ontleend aan de groet waarmee Godthelp al zijn ontmoetingen en conversaties afsloot.

Roman
De karakteristieke hoofdredacteur werkte al enige jaren aan een roman, die nagenoeg was afgerond. Godthelp overleed - voordat hij zijn boek kon uitgeven - aan de gevolgen van een ernstige longziekte. Zijn weduwe brengt de roman nu alsnog in eigen beheer op de markt. Op de Facebook-pagina van Godthelp worden tot die tijd nieuwtjes gedeeld.


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 13:09

Coronatestbus van GGD komt 5 weken lang naar Amstelveen

Amstelveen - De coronatestbus van de GGD zal vanaf maandag 17 mei tot in ieder geval 27 juni 2021 op het parkeerterrein voor de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan in Amstelveen Zuid staan.

112 gisteren 14:38

Nietsontziende woningovervallers Buitenveldert rond 20 jaar: getuigen gezocht

Amsterdam/Amstelveen - De daders van de woningoverval aan Arenborg in Buitenveldert zondagmiddag, waarbij het gezin (de vrouw en vier jonge kinderen) van profvoetballer Eran Zahavi werden bedreigd en gekneveld, worden rond de 20 jaar geschat. De politie hoopt dat er getuigen en/of mogelijk camerabeelden zijn en vraagt een ieder die meer weet zich te melden.

112 gisteren 12:00

Notoire brandstofdief gepakt bij tankstation A9 Amstelveen

Amstelveen - Bij het tankstation langs de A9 in Amstelveen heeft de politie een notoire brandstofdief ingerekend. De man wordt ervan verdacht de afgelopen periode talloze keren te hebben getankt zonder te betalen in de omgeving van Amsterdam.