Voel je thuis en geniet bij Brasserie10

AMSTELVEEN - Bij Brasserie10 kan je tussen 6 en 16 oktober 2016 genieten van een geweldig driegangen-dinermenu (25,- p.p.) tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek.  In een comfortabele omgeving voel je je als gast direct thuis in het warme en sfeervolle interieur.

Bij Brasserie10 wordt gewerkt met verse ingrediënten van veelal lokale leveranciers en is het genieten van al het smakelijks dat wordt geserveerd. Reserveer nu je tafeltje (diner) via www.amstelveenzrestaurantweek.nl  en ontdek deze geweldige culinaire plek!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.