AmstelveenZ

Tasty Trail Amstelveen

  • zaterdag 1 mei 2021 – zondag 2 mei 2021

Diverse Amstelveense horecazaken doen mee met Tasty Trail Amstelveen.

Diverse Amstelveense horecazaken doen op zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021 mee met Tasty Trail Amstelveen: een route (wandelend, fietsend of skatend af te leggen)  langs verschillende Amstelveense horecagelegenheden waar heerlijke hapjes klaar staan.

Kaartjes voor Tasty Trail Amstelveen zijn nu te bestellen. Met het kaartje ontvangen horecaliefhebbers heerlijke hapjes bij verschillende Amstelveense horecagelegenheden op diverse routes. Deelnemers kunnen zelf een starttijd en route kiezen bij het bestellen van een kaartje.

Langs bekende horecazaken

Er is een korte (7km)  en lange route (11 km) die horecaliefhebbers op 1 en/of 2 mei kunnen volgen. Aan Tasty Trails Amstelveen doen tal van bekende horeca-ondernemers mee: Colijn, De Pantry, Haddock, Zorgeloos, Abina, ANNA, Brasserie 10, The Pub, Day Foodbar, The WineKitchen at Sea en Café De Manen. Sportschool Buenting is startpunt en het event wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks en de Naeckte Brouwers.

Take Away

Alle hapjes zijn ‘take-away’ dus deelnemers wordt verzocht  na het ophalen van de hapjes weer door te wandelen of te fietsen, natuurlijk om groepsvorming te voorkomen en de tocht Corona-proof houden. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Alle informatie over het kopen van een kaartje voor Tasty Trails Amstelveen is te vinden via de webshop van de Naeckte Brouwers. Doe jij mee? 


Meer agendapunten

11 mei 2021 om 12:00 – 17:00 Cinema Amstelveen
12 mei 2021 om 19:30 – 20:30 Bibliotheek Amstelland (Stadsplein)
Aan tafel met Eus

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar maar liefst drie evenementen onder de naam SPRANKEL. Schuif virtueel aan tafel bij Eus tijdens het eerste sprankelende online evenement.

29 mei 2021 om 15:00 – 11:00
Slapen in eigen stad

Ontsnap een nachtje in je eigen stad!