Heroes of Techno


Heroes of Techno

Na enige jaren van afwezigheid keert het Techno concept “Heroes of Techno” in 2020 weer terug in Poppodium P60 in Amstelveen.

Zoals vanouds zal Heroes of Techno weer een samensmelting zijn van een aantal internationale artiesten samen met regionale jonge talenten. 

Voor de nieuwe editie op 07-03-2020 hebben zij dan ook een aantal mooie namen in de line-up staan.
Als headliners van de avond hebben zij de Italiaanse Angy Kore, weten te strikken. Angy Kore is een van de meest actieve dj/producers van de wereld! Het bijzondere van deze dj/producer is zijn enorme capaciteit om consistent sterke nummers met een zeldzame snelheid te produceren, met altijd geweldige resultaten!

Vanuit Duitsland zullen Tobias Lueke en Juliana Yamasaki de reis naar Amstelveen maken. Samen runnen zij het label DCRYPTED waar ook Pappenheimer, Sebastian Groth en Steve Shaden (een oude bekende van Heroes of Techno) hun tracks uit brengen. Juliana Yamasaki is zeker geen onbekende in Nederland zij stond onder meer al op Docklands Festival en Defqon 1.

Hiernaast zal ook DIØN zijn opwachting maken bij “Heroes of Techno”. Dion is een jong talent uit de regio. Dion studeert aan de Herman Brood Academie en heeft al een aantal lekkere tracks weten te releasen, zo werd zijn track “Scared Children” al door Fatima Hajji gedraaid en ging het publiek uit zijn dak toen Amelie Lens zijn track “Tension” draaide op het Stuttgart Electronic Music Festival.

Locatie


P60

Stadsplein 100a, Amstelveen