Tijn Touber bij Zest Your Life - Meditatie stap voor stap


Tijn Touber bij Zest Your Life - Meditatie stap voor stap

Tijn Touber komt vrijdag 8 november naar Zest Your Life om zijn workshop The Art of Meditation te geven. Meditatie stap voor stap.

Meditatie gaat over het ervaren van je meest natuurlijke bewustzijn. Omdat alles wat we zoeken al in ons aanwezig is, gebruiken yogis het woord 'herinnering' vaak in plaats van 'meditatie'. Om weer terug te komen in je oorspronkelijke staat, leert Tijn je de basisoefeningen voor een serene geest, een warm hart, gebalanceerde emoties en inspiratie en flow in alles wat je doet. De essentie van meditatie in één sessie.

Tijn Touber geeft deze trainingen ruim dertig jaar aan uiteenlopende groepen, waaronder de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, kinderen en binnen de Landmacht.
Tijn is schrijver, muzikant, inspirator. Tijn schreef zes boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werk is Spoedcursus Verlichting. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met duizend huiskamers, Schoolverlichting en Bedrijfsverlichting. Samen met zijn partner Binkie geeft hij meditatie-concerten en stilte-retraites.

Locatie: Zest Your Life
Adres: Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen
Datum: 8 november
Tijd: 19.00 tot 21.30 u
Meer info en aanmelden: https://www.zestyourlife.nl/workshop-the-art-of-meditation 

Locatie


Zest Your Life

Eleanor Rooseveltlaan 10, Amstelveen