Eva van Manen / Politiek & Liefde


Eva van Manen / Politiek & Liefde

Dit concert vindt plaats op een wel heel bijzondere plek, want P60 gaat opnieuw de samenwerking aan met ANNA. Deze kerk in Amstelveen dient vanavond als het perfecte decor om te genieten van dit muzikale dagboek!

Politiek & Liefde is een zoektocht naar de verbinding tussen politiek en liefde.

Eva van Manen is een zangeres, woordkunstenaar, songwriter, producer en theatermaker. Politiek & Liefde is de titel van haar debuutalbum en nu staat zij samen met haar band met het gelijknamige theaterconcert op de planken in de theaters door heel Nederland.

Politiek en Liefde is een muzikaal dagboek. Eva schrijft over het gevecht met oude denkbeelden, met de status quo waarin zij zich verhoudt tot mannen, andere vrouwen, tot huidskleur, tot ons praten en zwijgen. Eva is op zoek naar een nieuwe invulling van onze ideeën over wat politiek is, wat onze identiteit is en wat vrijheid betekent. Ze zingt over haar persoonlijke relaties met familie en geliefden en is kritisch in haar zoektocht naar liefde. Over een wereld waarin politiek en liefde constant met elkaar te maken hebben, of je nu wilt of niet. Met lichtheid en zwaarte. Sterk en zacht tegelijk.

Eva’s muziek is niet in één genre te plaatsen. Voor het maken van Politiek & Liefde werd Eva beïnvloed door artiesten zoals Lauren Hill, Noname, St. Vincent maar ook door Pink Floyd en Robohands. Vanaf een eiland van synthesizers, drums en elektronica bouwt Eva samen met haar band de nummers op en ook visueel pakt Eva deze theatervoorstelling uit. Videobeelden reageren op de teksten en vertellen met Eva en haar band samen dit verhaal van politiek en liefde. 

P60 op locatie: ANNA Amstelveen / €15 / zaal open: 19:30
Info & Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/243525?brand=nl_P60 

Locatie


ANNA (Annakerk)

Amsterdamseweg 22, Amstelveen