ONTDEK DE SMAKEN VAN AMSTELVEEN! - 2023

Hij komt er weer aan: de lokale culinaire 10-daagse De Smaken van Amstelveen. Van 16 tot en met 26 november 2023 kan je bij tal van restaurants in Amstelveen weer tegen gereduceerd tarief uit eten.

De Smaken van Amstelveen (voorheen AmstelveenZ Restaurantweek) wordt georganiseerd door AmstelveenZ in samenwerking met Visit Amstelveen en Koninklijke Horeca Nederland (afdeling Amstelland). 

Het doel van deze  restaurant-10-daagse is om mensen kennis te laten maken met de grote variëteit aan smaken die Amstelveen op culinair gebied rijk is, maar natuurlijk ook om  de lokale restaurants en eetcafés een extra steun in de rug te bieden na da lastige coronatijden.

WANNEER

De tweede editie van de Smaken van Amstelveen wordt gehouden van donderdag 16 november tot en met zondag 26 november 2023.   De deelnemende restaurants (ook wel de smaakmakers!) hanteren afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de menu’s aangepaste menuprijzen van 30 EUR, 40 EUR of 50 EUR per persoon (NB: voor sterrenrestaurants geldt voor elke ster een extra toeslag van 12,50 EUR)

VASTE PRIJZEN

Het concept van De Smaken van Amstelveen is net zo eenvoudig als de vroegere AmstelveenZ Restaurantweek. Tijdens d culinaire 10-daagse serveren restaurants minimaal een driegangendiner of een driegangenlunch tegen gereduceerd tarief.

Waar het ene restaurant een speciaal verrassingsmenu heeft samengesteld voor de Smaken van Amstelveen, zijn er ook restaurants die een vastgesteld fabelachtig menu presenteren, of je misschien à la carte laten dineren of lunchen voor een vast bedrag!

RESERVEREN DOE JE ZO

Wil je lekker uit eten tijdens deze lokale 10-daagse? Voor De Smaken van Amstelveen kan je uitsluitend reserveren via de website www.desmakenvanamstelveen.nl bij een van de deelnemende restaurants. Zodra je een reservering hebt  gedaan ontvang je een bevestiging pr e- email. Let op: reserveren gaat op basis van beschikbaarheid. In het verleden is gebleken dat de tafels bij diverse restaurants letterlijk wegvliegen, dus het is raadzaam ruim op tijd te reserveren!

GA NAAR WWW.DESMAKENVANAMSTELVEEN.NL

Sinds eind oktober staat de website www.desmakenvanamstelveen.nl live: je kan dus al reserveren bij je favoriete restaurant. Je kan natuurlijk ook terecht op de website www.amstelveenzrestaurantweek.nl om verwarring te voorkomen.


Meer agendapunten

1 januari 2023 – 31 december 2024 Schouwburg Amstelveen
Agenda Schouwburg Amstelveen

Weten welke voorstellingen er spelen in Schouwburg Amstelveen. Bekijk hier de volledige agenda.

1 januari 2024 – 31 december 2024 Amstelveens Poppentheater
Agenda Amstelveens Poppentheater

Het Amstelveens Poppentheater is een professioneel jeugdtheater met een divers programma van poppen-, objecten- en beeldende theatervoorstellingen. Weten welke voorstellingen op het programma staan?

1 januari 2024 – 31 december 2024 P60
Agenda P60

In P60 aan het Stadsplein in Amstelveen kan je volop genieten van concerten, optredens, feestjes, borrels en activiteiten. Kijk hier wat er op de agenda staat in het Amstelveense poppodium.

1 januari 2024 – 31 december 2024 Het Amsterdamse Bostheater
Agenda Amsterdamse Bostheater

Het Amsterdamse Bostheater in het Amsterdamse bos houdt in de warme maanden diverse voorstellingen.

1 januari 2024 – 31 december 2024 Cobra Museum voor Moderne Kunst
Agenda Cobra Museum

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst staat altijd bol van aansprekende tentoonstellingen en activiteiten.

1 januari 2024 – 31 december 2024 Museum JAN
Agenda Museum JAN

Museum JAN is een Amstelveens museum voor beeldende kunst en blinkt uit in glaskunst en verrassende tentoonstellingen en activiteiten. Bekijk hier de actuele agenda.