Openluchttheater Elsrijk 2016 [Beeld:Stadsdorp Elsrijk]

Sprankel met Jeroen Windmeijer in Openluchttheater Elsrijk

Het Amstelveens Boekenfeest en de Bibliotheek Amstelland organiseren dit jaar maar liefst drie evenementen onder de naam Sprankel. 

Voor het tweede sprankelende evenement zijn thrillerauteur Jeroen Windmeijer en singer-songwriter Sterre Weldring uitgenodigd in het Openluchttheater Elsrijk.

Jeroen Windmeijer debuteerde in 2015 succesvol met Het Petrusmysterie en schreef sindsdien succesvolle thrillers die intussen in meerdere talen zijn vertaald. Zijn laatste boek Het Evacomplex speelt zich af in Leiden, met een hoofdpersoon werkzaam in het natuurhistorisch museum Naturalis. Kenmerkend in zijn verhalen is het verweven van Romeinse en Bijbelse geschiedenis zonder dat dit ten koste gaat van de spanning.

Programma
Tijdens het evenement vertelt de thrillerauteur alles over zijn nieuwste boek. Windmeijer sprak eerder in Amstelveen op het tweede Amstelveens Boekenfeest in ANNA in 2019, waar enthousiaste reacties uit kwamen zoals: “Wat kan die man goed praten,” en “Het is leuk om achtergrond te krijgen bij een thriller.” De avond wordt aangevuld met optredens van Sterre Weldring. De veelbelovende 23-jarige folk/pop singer-songwriter speelde eerder in Paradiso en op het Popronde festival en vertelt met haar oprechte, pure stemgeluid verhalen over liefde en relaties.

Aanmelden
Vanwege beperkte plaatsen is aanmelden verplicht, dus meld je snel aan via: https://amstelland.op-shop.nl/2634/sprankel-met-jeroen-windmeijer-in-openluchttheater-elsrijk/25-06-2021 


Meer agendapunten

4 juni 2021 – 27 juni 2021 Wijngaard en Dagcentrum De Amsteltuin
Terrasjesdagen Amsteltuin

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 14.00 en 18.00 uur komen genieten van een high wine: heerlijke wijn van eigen bodem met bijpassende hapjes. 

2 juli 2021 om 14:30 – 16:30 Cobra Museum voor Moderne Kunst
Buiten het boekje workshop in het Cobra Museum

Wil je even buiten het boekje gaan? Dat kan tijdens deze creatieve workshop in het Cobra Museum!

12 juli 2021 – 19 augustus 2021 AmstelveenSport
De Buitenspeelbus

Vier weken lang staat de buitenspeelbus op verschillende plekken in de gemeente Amstelveen.