Theater Rotterdam, campagnebeeld

Hamlet Familievoorstelling (3)

Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig  brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken, Hamlet. 

Alex Klaassen tekent voor de liedjes. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij.

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z'n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

Let op: vanaf 8 jaar!

De familievoorstellingen van Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) zijn altijd al geschikt geweest voor 8+. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet handig. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…

Kijk voor meer informatie en tickets op https://schouwburgamstelveen.nl/hamlet


Meer agendapunten

29 mei 2020 om 16:00 – 18:00 P60
Naeckt Proeven in P60

Ook tijdens de sluiting door de maatregelen rondom Covid-19 blijft poppodium P60 verschillende activiteiten organiseren voor Amstelveen en omgeving.