'Hello Cello' bij Platform C

  • Platform C, Stadsplein 97-99, 1181 ZM Amstelveen
  • zondag 14 oktober 2018 om 09:45 – 17:15

De Hello Cello Dag is een muzikale dag voor jong en oud rondom de cello bij Platofrm C | Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Tijdens deze speciale dag zullen jonge cellisten en andere muziekliefhebbers genieten van Bach&Breakfast met Alexander Warenberg, een voorpremière van de familievoorstelling Cellokrijgers van Cello Octet Amsterdam, masterclasses, workshops en concerten van onder andere het Hello Cello Orkest. 

Dit minifestival is bedoeld om in lokale samenwerking de aandacht te vestigen op levende en klassieke muziek. De dag heeft een opzet zoals een festivaldag van de Cello Biënnale Amsterdam.

Deze Hello Cello feestdagen zijn ook voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar Amsterdam te komen voor het festival. Een prachtige manier om toch zoveel mogelijk van cellomuziek te genieten en om de fantastische festivalsfeer te proeven!

De Hello Cello Dag is een initiatief van de Cello Biënnale Amsterdam in samenwerking met Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen. Meer informatie: platform-c.nu


Meer agendapunten

3 december 2020 om 10:05 – 10:05 Bibliotheek Amstelland (Stadsplein)
De Leftenant van Inishmore, voorleestheater (volw.)

Bibliotheek Amstelland brengt het stuk "De Leftenant van Inishmore" van Martin McDonagh ten gehore.