Herdenkingsconcert


Herdenkingsconcert Foto: Sint Augustinuskerk

In de Sint Augustinuskerk op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen is het op 4 mei mogelijk om de Nationale Herdenking op de Dam te volgen op een groot scherm. Er zal ook een herdenkingsconcert worden gegeven.

Na het volgen van de dodenherdenking zullen het LPK Cantemus Dominum en het Dostojevski Strijkkwartet een concert verzorgen. Daarbij kunnen bezoekers onder meer genieten van sopraan Bobbie Blommesteijn en orgelspeler Chris Bossano. Het geheel staat onder leiding van Herman Paardekooper.

De kerk gaat om 19.30 uur open en de toegang is vijf euro. Bezoekers krijgen een herdenkingskaars en een programmaboekje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk en kunnen van tevoren gereserveerd worden via 4meiherdenkingsconcert@gmail.com. Daarnaast kunnen er in de voorverkoop ook kaarten bij Boekhandel Blankevoort een de Rembrandtweg in Amstelveen worden gekocht.

Meer info: Facebook

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.