Zuiver

One Day Yoga Retreat

  • Zuiver Amsterdam, Koenenkade 8, 1081 KH Amsterdam
  • zaterdag 13 oktober 2018 om 09:00 – 09:00

De herfst staat weer voor de deur. Het wordt weer later licht en vroeger donker. De bladeren gaan verkleuren en zelf merk je vast ook dat de uitbundigheid van de zomer zich terugtrekt en plaats maakt voor een passievere levensstijl. Deze wisseling van het seizoen kan zorgen voor flink wat onrust.

Het liefst wil je zo lang mogelijk genieten van de nazomer en hier zoveel mogelijk energie uithalen, maar je wilt ook opruimen wat niet goed meer voor je voelt en de negatieve ideeën en energieën loslaten over jezelf en je relaties met anderen.

Kom daarom zaterdag 13 oktober naar de herfst editie van de One Day Yoga Retreat bij Zuiver. Een hele dag voor jou met 90 minuten Detox Yoga, een stilte meditatiewandeling in het Amsterdamse Bos, een klankschalensessie en een interactieve workshop over relatie APK van Toña Wong Chung en daarna de rest van de middag en avond in de spa ontspannen. Zet je mobiel een dagje uit, detox je lijf, je hoofd en ontspan!

Meer info en reserveren: www.zuiveramsterdam.nl/retreat

 


Meer agendapunten

29 mei 2020 om 16:00 – 18:00 P60
Naeckt Proeven in P60

Ook tijdens de sluiting door de maatregelen rondom Covid-19 blijft poppodium P60 verschillende activiteiten organiseren voor Amstelveen en omgeving.