Happy Bodies: Een ‘gelukkig lichaam’ begint bij jezelf

AMSTELVEEN - Een gezond, fit, lekker en goed lichaam waarin je jezelf het prettigst voelt, begint toch echt bij jezelf. En één van de acties waarmee je een goede start maakt, is dan eens over de drempel te stappen bij Happy Bodies. Want daar weten ze wel hoe je jezelf een ‘gelukkig lichaam’ kunt geven. Sterker nog, ze geven zelfs de garantie dat ze je op weg kunnen helpen.

Happy Bodies, een ogenschijnlijk simpel concept dat gebaseerd is op een weloverwogen uitgebalanceerd trainingsschema. Jibbe de Goede is de man die dit concept naar Amstelveen bracht en iemand die de boodschap ook enthousiasmerend kan overbrengen. ‘Bij Happy Bodies hanteren we de Milon Cirkel (een combinatie van verschillende toestellen), een afgestemd voedingsprogramma en aanvullende oefeningen voor een gezonde rug,’ legt hij in het kort uit.

Overdaad schaadt
Overdaad schaadt en is meestal niet eens effectief. Dat is iets wat ze bij Happy Bodies als geen ander begrijpen. Eén keer per vijf dagen cardiotraining en spierversterkende oefeningen doen, leidt sneller tot het gewenste resultaat. Want ‘met spiertraining valt overgewicht beter te bestrijden en het zorgt voor een fit lichaam’, weet De Goede.

Bak sla
En bij een voedingsprogramma moet je niet gelijk denken aan de roemruchte ‘bak sla’. ‘Daar heb je niets aan,’ klinkt het overtuigend uit de mond van De Goede. ‘Sla is water. En minder eten is ook niet de oplossing. Wat wel helpt is een beter, aangepast en op de persoon zelf afgestemd eetpatroon. Er wordt bij ons een voedingsschema samengesteld, waarbij zelfs rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van andere gezinsleden.’

Rug
En dan de rug. We zitten de hele dag (in de auto, achter het bureau, aan tafel en ga zo maar door) en staan vaak verkeerd. Niet voor niets is het advies ‘houdt je rug recht’ ooit uitgevonden. Een foutieve houding werkt door in spieren, mobiliteit en klachten. Daar weten ze met het concept “Five’ wel raad mee bij Happy Bodies.

Begeleiding
Happy Bodies zorgt daarnaast voor persoonlijke begeleiding en alle schema’s (en ook apparaten) zijn dankzij een 3D-scan volledig op de individuele situatie afgesteld en afgestemd. De Goede: ‘Alles bij elkaar geven we de zekerheid dat onze formule effectief is en dat doen we door een niet-goed-geld-terug-actie. Als je na drie maanden niet tevreden bent verscheuren we het contract en krijg je je geld terug. Maar… we verwachten dan wel dat je minimaal 20 keer bent geweest. We moeten natuurlijk wel de kans krijgen om je te helpen.’

Informatie
Happy Bodies | Laan Nieuwer-Amstel 4a | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.