Happy Bodies verovert Amstelveen

AMSTELVEEN - Met minimale tijdsbesteding optimaal fit worden, dat wil iedereen. Het is dan ook niet gek dat de vorig jaar geopende lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp van Amstelveen een gat in de markt is gebleken.

Met één keer in de vijf dagen 35 minuten zeer effectief en efficiënt trainen zijn al honderden Amstelveners aanzienlijk vitaler geworden. De pijn- en blessurevrije trainingsmethode van Happy Bodies, waarin rust (heerlijk!) een grote factor speelt, is booming business.

Doelgericht
Vergeet de traditionele sportscholen: bij Happy Bodies vind je geen bonkende muziek en krachtpatsers, maar vooral doodnormale mensen die specifiek en doelgericht aan hun vitaliteit werken.

Ontzorgen
‘Ontzorgen’ is een van de sleutelwoorden bij Happy Bodies, laat oprichter en eigenaar Jibbe de Goede weten. ‘Trainen bij ons is heel eenvoudig. Je lichaam wordt eerst via een 3D-scanner in kaart gebracht en alle apparaten worden vervolgens volautomatisch op jouw specifieke kenmerken ingesteld voor optimale training.’

Succesformule
De succesformule van Happy Bodies, met imiddels drie vestigingen (ook in Heemstede en Overveen) is gebaseerd op de Duitse fitnessconcepten ‘Milon Cirkel’ en ‘Five’. In het kort: door (onbewust) te trainen met hoge tegendruk op de spieren kan via de Milon Cirkel in korte trainingstijden tot vijftien keer meer resultaat worden geboekt dan bij een reguliere sportschool.

Vitaal
Volgens De Goede is het succes van Happy Bodies te verklaren omdat het de manier biedt om met minimale tijdsinspanning, maximaal vitaal en gezond oud te worden. In de trainingscirkel van 35 minuten wordt natuurlijk wel flink gewerkt, maar altijd verantwoord. Happy Bodies werkt ook met speciale voedingsprogramma’s en fysiotherapie en bovendien: niet goed = geld terug.

Informatie
Happy BodiesLaan Nieuwer-Amstel 4a | 1182 JT Amstelveen | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.