Kingsalmarkt wordt Jumbo

AMSTELVEEN – De Kingsalmarkt op de Rembrandtweg 617-635 wordt vanaf november een franchisenemer van supermarktketen Jumbo. ‘Het wordt een totaal nieuwe winkel met de Jumbo-uitstraling, maar we behouden wel hetzelfde team’, aldus eigenaar Cartouche Veenbrink.

AMSTELVEEN – De Kingsalmarkt op de Rembrandtweg 617-635 wordt vanaf november een franchisenemer van supermarktketen Jumbo. ‘Het wordt een totaal nieuwe winkel met de Jumbo-uitstraling, maar we behouden wel hetzelfde team’, aldus eigenaar Cartouche Veenbrink.

Vanaf 16 november zal het bekende gezicht haar deuren sluiten en op 30 november gaan de deuren van de Jumbo open.

Familiebedrijf
Het familiebedrijf Kinsgsalmarkt is opgericht in 1963 (inmiddels staat de derde generatie aan het roer). De supermarkt is vooral bekend om het grote assortiment buitenlandse producten. ‘We zullen sommige producten blijven behouden, maar we zullen ook producten uit het assortiment halen. Het assortiment wordt wel groter en we krijgen een Pick up Point. Online bestellen en bij ons afhalen.’

Verandering
Zo’n vijf jaar geleden werd de Kingsalmarkt al flink verbouwd en ook voor deze verandering zal de winkel twee weken haar deuren sluiten. ‘Kijkend naar de toekomst kan ik het best met een Jumbo, niet meer met een Kingsalmarkt’, eindigt Cartouche.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:00

Kimberley Klaver: van actrice naar auteur

Amstelveen - De in Amstelveen geboren Kimberley Klaver (38) was lange tijd als actrice te zien in tv-series als SpangaS, Voetbalvrouwen en Vechtersvrouwen, had rollen in de Nederlandse films Verliefd op Ibiza en F*ck de Liefde 2 en was een tijd te horen als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze auteur: in 2022 kwam Zuid moeders breken niet uit, een boek dat in de Bestsellerlijst belandde. Vorige maand verscheen deel 2, Zuid moeders hebben geen geheimen. Ook dit boek werd direct een bestseller. 

Algemeen vandaag 08:21

Burgemeester en wethouder Economische Zaken op bedrijventour in Amstelveen

Amstelveen - Op 9 juli 2024 waren burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai weer op bedrijventour in Amstelveen. De tour ging dit keer langs twee bedrijven in de zakelijke dienstverlening: BDO Nederland aan de Krijgsman en het ABN AMRO Datacenter.

Kunst & Cultuur gisteren 14:43

Tweede Kunstprijs van de Raad uitgereikt aan jong talent

Amstelveen - In Museum JAN is gisteravond voor de tweede keer de Amstelveense Kunstprijs van de Raad uitgereikt. De prijs is een initiatief van de gemeenteraad en geeft jong veelbelovend talent de kans zich te laten zien en verder te ontwikkelen. De winnende kunstenaar dit jaar is Inka Hilsenbek, eindexamenkandidaat van de Gerrit Rietveld Academie.

Algemeen gisteren 13:25

College waarschuwt ouders brugklassers voor gevaar fatbikes

Amstelveen - Het college van burgemeester en wethouders stuurt deze week een brief aan de ouders/verzorgers van scholieren die na de zomervakantie voor het eerst naar een middelbare school in Amstelveen gaan. Zij waarschuwt hierin voor het gevaar van snelle e-bikes en fatbikes in het verkeer.

Algemeen gisteren 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.

Algemeen gisteren 09:50

Gratis zwemmen met Amstelveenpas

Amstelveen - Houders van de Amstelveenpas kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen.