Optocht van oude legervoertuigen (Keep them Rolling) door het Oude Dorp in 2017

Legervoertuigen Keep Them Rolling dit jaar niet naar Amstelveen

AMSTELVEEN - 'Keep Them Rolling', de karavaan met oude legervoertuigen die traditiegetrouw op Bevrijdingsdag (5 mei) door Amstelveen trekt, komt dit jaar niet.

Vorig jaar trok de parade onder andere door het Oude Dorp van Amstelveen. Dat was een groot succes: duizenden Amstelveners kwamen een kijkje nemen. Al jaren zijn de voertuigen ook op het Amstelveense Stadsplein te zien op Bevrijdingsdag. De karavaan heeft dit jaar de Amstelveense tour afgezegd en doet diverse andere steden aan.

Festiviteiten
De stichting Amstelveen Oranje vindt het spijtig en is op zoek naar een plaatsvervangende publiekstrekker. Wel zijn er op Bevrijdingsdag festiviteiten in het Oude Dorp van Amstelveen met diverse optredens op een podium op het pleintje voor Grand Café 't Oude Dorp, met onder meer Jamento. Ook is er een vrijmarkt op het Dorpsplein.


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 11:13

Vernieuwing 175 meter lange Bamboebrug in Amsterdamse bos

Amstelveen - De bamboebrug in het Amsterdamse bos is vanaf vandaag tot eind september afgesloten: er verrijst een nieuw, gerenoveerd exemplaar. De originele, 175 meter lange brug werd in het jaar 2000 gebouwd als eerste bamboebouwwerk in Nederland en was sneller dan verwacht aan het einde van zijn levensduur gekomen.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.