Lifestyleclub Happy Bodies nu nog completer

AMSTELVEEN - Lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp is nu nog comleter. Het succesvolle sportconcept, waarbij met minimale inspanning maximaal resultaat wordt behaald, biedt vanaf deze maand een tweede trainingscirkel voor nog uitgebreidere trainingen. ‘Maar we blijven een kleine en intieme club’, benadrukt oprichter Jibbe de Goede.

Happy Bodies spreekt bijzonder veel Amstelveners, maar ook inwoners uit omliggende plaatsen, aan. Mensen die eigenlijk niet heel erg van sporten houden of kampen met gebrek aan tijd en toch fit en vitaal willen worden of blijven, hebben volop hun draai gevonden.

1x per 5 dagen
Trainen bij Happy Bodies doe je ‘slechts’ 1x in de 5 dagen en 35 minuten per keer. Je traint voornamelijk via de beproefde Milon Cirkel, een overzichtelijk rondje met tal van apparaten, waarvan op de krachtapparaten 1 minuut wordt getraind en op de cardio 4 minuten.

Rust

Let wel: een behoorlijk intensieve training, maar veiligheid staat voorop en dus zijn de trainingen volledig aangepast aan je persoonlijke niveau en lichaam. De welverdiende rust tussen de trainingen (3 à 5 dagen) doet z’n werk, voordat de spiergroepen opnieuw aangesproken worden.

Doorbraak
Met een doorbraak naar het naastgelegen pand heeft Happy Bodies 110 vierkante meter toegevoegd op de huidige locatie aan de Laan Nieuwer-Amstel (naast het raadhuis), meer dan genoeg voor een tweede Milon Cirkel, met nieuwe apparaten die weer andere, kleinere spiergroepen aanspreken dan de hoofdcirkel. Ook de vrije trainingsruimte wordt vergroot.

Tweede cirkel
Waar de focus in de eerste Milon Cirkel grotendeel ligt op de belangrijke grote spiergroepen (veelal onder de romp), biedt de tweede cirkel meer training voor boven de romp en specifiekere training van kleinere spiergroepen. De gekwalificeerde trainers hebben zicht op beide cirkels, zodat altijd toezicht wordt gehouden tijdens de trainingen op de uitvoering van de oefeningen.

Vaste principes
Natuurlijk blijven alle principes van Happy Bodies van kracht. Zo worden dankzij een 3D-scan van je lichaam alle apparaten automatisch op jouw individuele voorkeuren ingesteld en geldt natuurlijk ook nog steeds het ‘niet goed, geld terug’ principe. En geblesseerd? Happy Bodies biedt fysiotherapie in eigen huis.

Bewijs
Met de uitbreiding is Happy Bodies Amstelveen de meest uitgebreide vestiging van Nederland. Het concept is al in diverse plaatsen (Overveen, Heemstede) in de randstad uitgerold en een nieuwe locatie ligt weer op de loer. Misschien wel het beste bewijs dat Happy Bodies de ultieme manier is om fit & vitaal te blijven, ongeacht je leeftijd.

Informatie
Happy Bodies AmstelveenLaan Nieuwer-Amstel 4A | Telefoon: 088 789 99 99 | info@happybodies.nl | www.happybodies.nl

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine n0. 16 - November 2016


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.