Amber Garden logo

Amber Garden

***

AmstelveenZ Take Away Topper!

Tijdens de coronacrisis biedt restaurant Amber Garden de mogelijkheid gerechten af te halen.
Klik hier voor verdere informatie.
Help dit restaurant door te bestellen!

***

 

Amber Garden is erop gefocust om de Oosterse en Westerse culturen en smaken in harmonie samen te brengen.

Amber Garden's True Chinese Cuisine staat voor oprechte smaken met een diepere verbinding door zorgvuldig geselecteerde, dagverse ingrediënten. Tevens wordt alles (vis-, schaaldier-, schelpdier-, vlees-, tofugerechten, groenten, soepen, sauzen en desserts) op dagbasis versbereid. De uitgebreide menukaart is zorgvuldig samengesteld en biedt eveneens voldoende vegetarische opties.

Amber Garden is gevestigd in het duurzame gebouwencomplex 'The Garden Amstelveen' en biedt plaats aan 130 personen en heeft op de begane grond 5 'private dining' zalen voor lunch- e/o dineropties voor groepsgezelschappen van 10 tot 40 personen.

Alle privézalen zijn geoutilleerd met de meest moderne apparatuur ten behoeve van presentaties tijdens bijeenkomsten. Op de eerste verdieping bevindt zich een exclusieve bar met patioterras en eveneens nog 4 luxe private dining rooms, elk uitgerust met een eigen sfeerthema.

Amber Garden is op maandag gesloten. Van dinsdag tot met zondag geopend voor lunch vanaf 12.00 uur en voor diner vanaf 17.30 uur.

www.ambergarden.nl