— Dorpsstraat

Bar Brasserie 't Hert
9.0


Contact

Dorpsstraat 64 , 1182 JE, Amstelveen


Een brasserie zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxt een drankje drinken en vooral voor gezelligheid in een sfeervolle omgeving! Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan. Er wordt gewerkt met uitdagende, biologische topproducten, die dagelijks vers worden bereid. Een uitdagende kaart en een excellente sellectie aan wijnen. Een plek om heerlijk lang te tafelen.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Bar Brasserie 't Hert:
Onze reservering bij Amstelveenz restuarantweek bleek niet doorgekomen en het restaurant zat vol. Vriendelijk werden we voor keuze gesteld in deze ongemakkelijke situatie. We besloten te blijven en dus werd snel een tafel aan de bar bevestigd en gedekt. Twee glazen cava van het huis (en een fles water), we hebben heerlijk kunnen dineren. Zo prima onze trouwdag kunnen vieren. Gastvrije, attente en heel vriendelijke bediening! Nogmaals dank, we komen terug.