Be Mobile B.V logo

Be Mobile B.V

Be Mobile is een rijschool die het net even anders doet. Bij Be Mobile is alles gericht op kwaliteit, comfort en service. Wij zien graag dat leerlingen zich op hun gemak voelen, gedegen les krijgen en plezier hebben in veilig autorijden. En daar hebben we veel voor over.

Comfortabel lessen
Praktijklessen worden gegeven in rijk uitgeruste wagens die van alle gemakken zijn voorzien: de Mercedes A Klasse AMG Line zit iedere leerling als gegoten is een lust voor het oog. Theorielessen van Be Mobile volg je in alle rust in het stijlvolle gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan.

Ervaring & service
Be Mobile werkt uitsluitend met zeer ervaren, gedreven en vriendelijke instructeurs met groot gevoel voor service. Praktijklessen worden op elk moment van de dag (avonduren en weekenden) gegeven en je wordt desgewenst keurig opgehaald op locatie.

Hoog slagingspercentage
Be Mobile kent al jarenlang een 1e slagingspercentage dat ruim boven het landelijk en het Amsterdams gemiddelde ligt. Be Mobile is een nette, eerlijke rijschool en hanteert marktconforme tarieven: zonder addertjes onder het gras.