Onderhoud & reparaties


— Margriete van Clevelaan bij de garages

Born & Amstelveense GlashandelBorn & Amstelveense Glashandel is opgericht op 22 oktober 1979 door de heer J.W.F. Born en echtgenote Ans Oude Lage Venterink onder de naam Glaszetterij J.W.F. Born. In beginjaren was nog niet te spreken van enige bekendheid maar door het verspreiden van folders groeiden de twee langzamerhand uit tot glas dokters van Amstelveen.

18 jaar later in 1997 hebben zij een dochteronderneming opgericht onder de naam Amstelveense Glashandel waarvan dochter Nicole en schoonzoon Guido eigenaar werden.

Onze diensten bestaan uit het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Verder hebben wij een Glas in Lood atelier en een eigen slijperij.

- Levering en plaatsing van enkel en gelaagd glas uit voorraad
- Alle soorten glas
- Winkelruiten
- Glas-in-lood
- Spiegels
- Dubbele beglazing
- Veiligheidsglas NEN 3569
- Snelle service
- Eigen slijperij


Onze werkplaats is gevestigd in de poort tussen nummer 5 en 7 aan de Margriete van Clevelaan te Amstelveen.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.


Reacties op Born & Amstelveense Glashandel:


Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.