— Margriete van Clevelaan (Garages)

Born & Amstelveense GlashandelBorn & Amstelveense Glashandel is gevestigd bij de garages aan de Margriete van Clevelaan 5 en 7 (achter de poort) in Amstelveen Noord.

Het bedrijf werd opgericht op 22 oktober 1979 door de heer J.W.F. Born en zijn echtgenote Ans Oude Lage Venterink, onder de naam Glaszetterij J.W.F. Born. In de beginjaren was nog geen sprake van enige bekendheid, maar door het verspreiden van folders groeide het bedrijf en de eigenaren langzamerhand uit tot de 'glasdokters van Amstelveen'.

Amstelveense Glashandel

In 1997, 18 jaar na de oprichting, werd een dochteronderneming opgericht onder de naam Amstelveense Glashandel, waarvan dochter Nicole en schoonzoon Guido eigenaar werden. De diensten van Born & Amstelveense Glashandel bestaan uit het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Verder is er een speciaal 'Glas in Lood atelier' en een eigen slijperij.

Bij Born & Amstelveense Glashandel kunt u terecht voor:

- Levering en plaatsing van enkel en gelaagd glas uit voorraad
- Alle soorten glas
- Winkelruiten
- Glas-in-lood
- Spiegels
- Dubbele beglazing
- Veiligheidsglas NEN 3569
- Snelle service
- Slijpwerk

De werkplaats is gevestigd aan de Margriete van Clevelaan 5-7, in de poort bij de garages.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Born & Amstelveense Glashandel:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.