Meer banen, minder lasten, beter onderwijs — Laan Nieuwer-Amstel

D66 Amstelveen
1.0


Contact

Laan Nieuwer-Amstel 1 , 1182 JR, Amstelveen


 

D66 Amstelveen is met zeven zetels vertegenwoordigd in de Amstelveense gemeenteraad (2018-2022). De partij gaat voor het beste onderwijs, betaalbaar wonen en een duurzame toekomst.

Meer informatie is te vinden op de website van D66 Amstelveen (klik hier)


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor D66 Amstelveen:


Ik heb heaas vandaag weer een melding moeten doen van een volle ondergrondse restafvalcontainer met als gevolg een fiks aantal vuilniszakken en andere troep op straat rondom deze container. In juni 2018 waren er al berichten over zwerfvuil rond de ondergrondse restafvalcontainers. Nu verschijnen er weer dezelfde berichten in de media. Hopelijk worden de aangekondigde maatregelen nu ook uitgevoerd het blijft het niet bij loze politieke kretologie (vooral extra handhaving is altijd een bijzonder populaire kreet). Volgens mij zou het toch mogelijk moeten zijn om de containers op tijd te legen. Dat is toch vrij essentieel bij deze manier van afvalverwerking.