Dierenkliniek Buitenveldert logo

Dierenkliniek Buitenveldert

Het streven van Dierenkliniek Buitenveldert is om uw dier zo optimaal mogelijk medische zorg te verlenen. U kunt maar liefst 6 dagen per week bij Dierenkliniek Buitenveldert terecht.

Wij staan niet alleen klaar voor uw (zieke) huisdier, maar ook voor al uw vragen over verzorging, voeding en gedrag. Of het nu gaat om een pup, een volwassen kat of een oud konijn. Wij behandelen alleen kleine huisdieren. Honden, katten en konijnen zijn de meest voorkomende patiënten, maar ook cavia's en hamsters zien wij regelmatig op de praktijk.

Wij hebben de beschikking over ruime laboratoriummogelijkheden, digitale röntgenapparatuur, echoapparatuur, tandheelkundige unit en een zeer goed geoutilleerde operatiekamer. Voor sommige ingrepen werken wij samen met een erkend specialist die de ingrepen uitvoert op onze praktijk zoals het laperoscopisch steriliseren van teven of het maken van een hartecho.

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat wij voldoende tijd en aandacht voor uw dier kunnen reserveren.

In geval van spoed is 24 uur per dag een dierenarts bereikbaar! U kunt contact opnemen met onze praktijk en dan wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts.

Kastelenstraat 166
1082 EJ Amsterdam 
Tel: 020-6443089
Email: info@dkbuitenveldert.nl