Fysiotherapie Amstelstreek logo

Fysiotherapie Amstelstreek

De fysiotherapeut is de expert als het gaat om bewegen en gezondheid en zorgt ervoor dat mensen, binnen hun eigen mogelijkheden, zo optimaal mogelijk kunnen bewegen en zo min mogelijk beperkt worden in het dagelijks leven.De fysiotherapeut behandelt klachten in elke vorm en aard die op verschillende manieren ontstaan kunnen zijn. Daarnaast is het belangrijk om na de behandelingen verder ondersteund te worden. Hier biedt CrossFit een uitkomst in.

Fysiotherapie Amstelland streeft naar een persoonlijke en vriendelijke benadering, waar de patiënt centraal staat. Efficiëntie en evident werken staat in hoog vaandel en er zal in gezamenlijk overleg bepaald worden welke behandeling het beste bij uw situatie past.

Geen saaie oefeningen en met plezier werken aan een goed herstel staan voorop, waarbij gestreefd wordt naar langdurig plezier na de behandelingen.

In onze praktijk werken we uitsluitend op afspraak, maar heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig! Daarnaast hebben wij geen wachtlijst, waardoor u snel terecht kunt.

http://fysiotherapieamstelstreek.nl/