Groenhof Optiek logo
Tip!

Groenhof Optiek

Groenhof Optiek is sinds 1979 te vinden in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. In dit gezellige winkelcentrum vindt u verschillende winkels onder één dak. Zo kunt u voor het boodschappen doen bij ons binnenlopen voor een oogmeting, contactlenscontrole of het uitzoeken van een mooie bril of zonnebril.

Sinds Rob Faas op 1 april 1979 eigenaar werd, is de winkel enorm gegroeid. Zijn visie over het belang van de oogzorg in de optiek is uniek en heeft er mede voor gezorgd dat Groenhof Optiek in heel Nederland als een van de bekendste optiekzaken bekend staat. Zijn dochter, Leoniek Faas, heeft het bedrijf in 2009 volledig overgenomen van haar vader. Met een frisse blik zet ze de ingezette lijn van het bedrijf voort.

Groenhof Optiek bestond altijd uit twee panden; één voor optometrie en één voor de optiek. In 2011 is alles samengevoegd. In 2018 is de winkel verhuisd naar een andere locatie binnen hetzelfde winkelcentrum. In deze moderne en ruim opgezette inrichting vindt u de laatste trends op het gebied van oogmode en oogzorg tezamen met een team van deskundige en enthousiaste professionals om u te adviseren.

Klik op deze button om rechtstreeks naar de website van Groenhof Optiek te gaan