Koudijs logo
Tip!

Koudijs

In het Oude Dorp van Amstelveen vindt u onze hoofd vestiging waar we een grote collectie audio- video en witgoed presenteren. Al meer dan 100 jaar staan wij voor service en kwaliteit. Bij ons krijgt u advies met gevoel en samen met u vinden wij altijd de beste oplossing.

Bij Koudijs vindt u diverse topmerken zoals: Loewe, Sonos, Miele, Jura, AEG, Bosch, Liebherr, Spectral, BOSE, Samsung, LG, Philips, Cambridge Audio en Laurastar.

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw inbouw apparatuur in uw keuken. We komen vrijblijvend bij u thuis de situatie opmeten en u krijgt een scherpe offerte.

Een ander specialisme waar we tegenwoordig onze handen vol aan hebben is WiFi-netwerken aanleggen. Iedereen heeft daar tegenwoordig mee te maken en het is een crime als het WiFi signaal te zwak is. We zeggen tegenwoordig gekscherend, "uw kinderen kunnen wel 24uur zonder water en eten, maar ze kunnen geen 5 minuten zonder WiFi". Om maar aan te geven hoe belangrijk dit in ons (hun) leven is geworden.
Wij leggen een professioneel netwerk aan wat we op afstand kunnen monitoren waardoor het altijd up-to-date is. Wel zo makkelijk!

Ook voor een 'televisiemeubel op maat' bent u bij ons op het juiste adres. Met het merk Spectral kunnen we eindeloos combineren met een ongekend aantal kleur mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen een tekening voor u maken waarin uw wensen tot uiting komen. vervolgens kunnen we de gehele installatie voor u verzorgen, inclusief het plaatsen van de TV en andere apparatuur.

http://www.koudijsonline.nl/