Kragtwijk Catering logo
Tip!

Kragtwijk Catering

Passie, trots en gedrevenheid, dat zijn al ruim 40 jaar de waarden van waaruit Kragtwijk Catering werkt.

Kragtwijk Catering levert als traditioneel familiebedrijf een breed scala aan cateringdiensten voor het bedrijfsleven en particuliere catering in Noord-Holland, Zuid-Holland en de provincie Utrecht.

Authentiek

'Smaakvol, puur & authentiek, dat is waar wij zelf van houden en graag met u delen', zegt eigenaar Joost Kragtwijk. Sinds de zomer van 2018 is Kragtwijk Catering ook volledig eigenaar van Langerhuize maaltijdverzorging.

Aan tafel met Kragtwijk

Kragtwijk Catering heeft ook de maaltijddienst Aan tafel met Kragtwijk (klik hier). Aan tafel met...  bezorgt dagverse maaltijden bij u thuis, maar ze kunnen ook worden opgehaald. Gezond, gevarieerd en smakelijk. Alleen even opwarmen en klaar is uw eten!

Waar staan wij voor

In deze tijd is er grote aandacht en interesse voor de productie, verwerking en omgang met eten. En terecht! Mensen zijn zich steeds bewuster van de waarde van onze basis brandstof.

Klassiekers met een twist

Kragtwijk Catering volgt de trends en ontwikkelingen op de voet. Nieuwe streekproducten, eerlijk en heerlijk, vegetarische keuken, slowfood, E-nummer vrije producten, lokaal en regionaal zijn allemaal zaken waar wij dagelijks mee bezig zijn. Klassiekers blijven behouden maar krijgen een eigentijdse draai, genieten van je eten dat is helemaal van nu en daar gaan wij dan mee aan de slag. Iedere dag iets bijzonders doen soms met hele simpele, kwalitatieve ingrediënten, dat is de truc.

Lokaal & puur

Lokaal, puur, groen en biologisch zijn in. Maar zijn zeker geen trend, want die gaan weer voorbij. Kragtwijk Catering gelooft dat dit blijft omdat iedereen er steeds meer van doordrongen raakt. Het besef groeit dat je bent wat je eet. We zijn verantwoordelijk voor de wereld waar we in leven, het is de onze plicht om een schone wereld achter te laten voor de volgende generaties.

Kragtwijk Catering kookt nog echt in eigen keuken. Daardoor is het niet afhankelijk van wat grote producenten en/of groothandels willen verkopen. Het zijn de leveranciers die ons informeren over de seizoenen, aanbod op de markt en innovaties zodat we de gasten goed kunnen adviseren.

Klantgerichte oplossingen

Kragtwijk Catering heeft, zoals van een familiebedrijf mag worden verwacht, een platte organisatie. Deze structuur stimuleert de betrokkenheid van de werknemers en bevorderd de snelheid waarmee klantgerichte oplossingen kunnen worden doorgevoerd. Vanuit de hospitality gedachten zoeken we naar een oplossing.