Market Discovery® logo
Tip!

Market Discovery®

Market Discovery® helpt al sinds 1993 bedrijven bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Onder leiding van Claudio Mancinelli, Marco Knaap en Rogier van Hagen werkt een commercieel team van professionals aan het realiseren van de verkoop- en marketingdoelstellingen van opdrachtgevers.

Market Discovery® heeft een callcenter `in-house´ met gedreven management. In het callcenter zijn gemiddeld 40 agents actief die voorbereidende gesprekken voeren met de doelgroepen van onze opdrachtgevers. Het project management is opgeleid om zowel sales management van bedrijven te informeren als account managers te ondersteunen bij het new business proces. Ervaren SalesCoaches helpen de verkopers en account managers in de praktijk.

De directie van Market Discovery® is operationeel betrokken bij projecten en staat in direct contact met het management van de opdrachtgevers. Door de platte organisatiestructuur is er een minimaal verlies aan effectiviteit en efficiency en ontstaat een maximale kennisoverdracht aan de account managers van onze opdrachtgevers.

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

Commercieel ingestelde marktverkenners M/V;
die een flexibel aantal uren per week beschikbaar zijn.

Onze marktverkenners zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van telefonische inventarisaties op business-to-business niveau. Deze inventarisaties moeten leiden tot verkoopkansen (leads) voor onze klanten, zowel gericht op klanten als op prospects. Je maakt deel uit van een team van een twintigtal directe en vele indirecte collega’s. Kandidaten hebben een enthousiaste persoonlijkheid, enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een commerciële functie en hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie Verantwoordelijkheden

- leads genereren
- kwalitatieve informatie verkrijgen
- balans tussen kwaliteit en productiviteit bewaken

Taken

- telefonische inventarisaties uitvoeren
- verwerken van verkregen informatie in databases
- positieve contacten opbouwen

Profiel

- woonachtig in Amstelveen of omliggende gemeente
- 16-40 uur per week
- enthousiast en klantgericht
- MBO+ werk- of denkniveau
- zelfstandig, gedreven en nauwkeurig
- communicatief ingesteld, teamspeler
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wil je deel gaan uitmaken van ons dynamische team?
Wij zien je reactie graag tegemoet. Voor telefonisch contact bel 020-6444480 en vraag naar Marco Knaap.