Market Discovery® logo
Tip!

Market Discovery®

Market Discovery® helpt al sinds 1993 bedrijven bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Onder leiding van Claudio Mancinelli en Rogier van Hagen werkt een commercieel team van professionals aan het realiseren van de verkoop- en marketingdoelstellingen van opdrachtgevers.

Market Discovery® heeft een callcenter `in-house´ met gedreven management. In het callcenter zijn gemiddeld 40 agents actief die voorbereidende gesprekken voeren met de doelgroepen van onze opdrachtgevers. Het project management is opgeleid om zowel sales management van bedrijven te informeren als account managers te ondersteunen bij het new business proces. Ervaren SalesCoaches helpen de verkopers en account managers in de praktijk.

De directie van Market Discovery® is operationeel betrokken bij projecten en staat in direct contact met het management van de opdrachtgevers. Door de platte organisatiestructuur is er een minimaal verlies aan effectiviteit en efficiency en ontstaat een maximale kennisoverdracht aan de account managers van onze opdrachtgevers.