De lokale partij met aandacht voor elkaar — Laan Nieuwer-Amstel

OCA
8.0


Contact

Laan Nieuwer-Amstel 1 , 1182 JR, Amstelveen


De Ouderencombinatie Amstelveen (OCA) is met 1 zetel vertegenwoordigd in de Amstelveense gemeenteraad. 

De partij zet zich in voor meer seniorenwoningenn tegen een betaalbare huur en het aanpassen en geschikt maken van bestaande woningen 55+’ers, de uitbreiding van de mogelijkheden van de Amstelveenpas. Ook maakt OCA zich sterk voor de installatie van meer huiselijke elektronica (domotica) in ouderenwoningen.

De partij wil gratis openbaar (regio) vervoer voor ouderen met een minimuminkomen behouden, alle openbare gebouwen beter rolstoel toegankelijk maken en ziet graag meer voorlichting door politie en brandweer voor ouderen. Ook maakt OCA zich hard voor eenzame ouderen.

Kijk voor meer informatie op de website van OCA.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor OCA:


Hallo Percy ,
Al is het nu nog voorlopig, wij gaan er van uit dat je definitief gekozen wordt in de gemeenteraad en met je bovenstaande plannen feliciteren wij jou met je benoeming tot raadslid. Probeer 75 % van je plannen te realiseren en je bent ons inziens geslaagd en onze stem is goed besteed.
Met vriendelijke groet,
Fred & Nel Holt