Oma Bobs Snacks BV logo

Oma Bobs Snacks BV

Welkom Bij Oma Bobs!

Onze croquetten en bitterballen zijn met de groots mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en gemaakt met de beste verse ingrediënten. 

De snacks van Oma Bobs worden exclusief geleverd aan de Horeca. Hier hebben wij bewust voor gekozen om onze klanten extra toegevoegde waarde te bieden en zich te onderscheiden. Dat betekent dat als u snacks van Oma Bobs op de kaart zet, u uw gasten iets speciaals biedt. U serveert uw gast iets wat hij of zij niet zelf in een winkel kan kopen. Bijkomend voordeel, en niet geheel onbelangrijk, is dat wij in staat zijn u een naar verhouding zeer scherpe inkoopprijs te bieden voor onze kwaliteitssnacks. Wij hoeven namelijk geen rekening te houden met consumentenprijzen. Dat geeft u meer vrijheid en komt uw marge ten goede!

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daar zetten wij ons met ons hele team iedere dag, met al onze energie voor in! Persoonlijk contact met u als horecaprofessional vinden wij belangrijk. De verkoop aan onze klanten is dan ook onderverdeeld in regio’s, zodat uw contactpersoon altijd bereikbaar is en u optimaal kan ondersteunen.

Wilt u meer informatie over Oma Bobs Snacks BV, onze snacks en hoe wij u helpen uw gasten ter verwennen met smaak en meer te verdienen? Neem dan vandaag nog contact op met ons hoofdkantoor: 0297-330002.

Onze website.