Simon de Bruin Slaapcomfort logo
Tip!

Simon de Bruin Slaapcomfort

Al 30 jaar zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Nadat we destijds begonnen met uitsluitend waterbedden, groeide onze zaak al snel uit tot een allround beddenspeciaalzaak. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden: van boxspring tot lattenbodem, van waterbed tot spiraalbed, van complete slaapkamer tot seniorenbed. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend.

Om onze kennis op peil te houden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in beddenland, bezoeken wij regelmatig beurzen in heel Europa. Onder nieuws vindt u regelmatig nieuwe producten of primeurs. Vele BN’ers in binnen en buitenland hebben wij als klant mogen verwelkomen, van dj’s tot cabaretiers, van presentatoren tot topsporters en van politici tot filmsterren.

Naast de bekende Nederlanders alsmede onze trouwe klantenkring in binnen- en buitenland, leveren wij aan diverse instellingen o.a. Solutions verslavingsklinieken de eerste privé-verslavingskliniek in Nederland en België, brandweer Amstelveen en de luchtverkeersleiding Schiphol.

De slaapkamer wordt een steeds belangrijker vertrek in de woning. In onze showroom vindt u dan ook een uitgeslapen collectie slaapkamermeubelen en accessoires in verschillende stijlen.

Van hypermodern tot klassiek, van ingetogen tot barok, van luxe tot super-de-luxe. Wij geven uw nachtrust graag vorm, en wij willen u hierbij assisteren om tot het juiste slaapsysteem te komen.

http://www.simondebruin.nl/