Tasty Tapas & Pinchos logo

Tasty Tapas & Pinchos

Tasty Tapas Amstelveen heeft tijdelijk de deuren gesloten. Alle klanten worden op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen rondom de Tasty Tapas succesformule via de website van Tasty Tapas.

--- 

Tasty Tapas & Pinchos brengt de echte smaak van Spanje Thuis. Laat je Tapas Thuisbezorgen door het Beste Spaanse Restaurant van de regio Amstelveen! 

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE VAN TASTY TAPAS TE GAAN

Foto-bij-artikel-2.jpg

Als u aan tapas denkt, dan denk u aan een tafel vol vrienden. Glazen wijn of bier op tafel en in het midden schaaltjes met allerlei kleine gerechtjes.

Bij Tasty Tapas & Pinchos vindt u heel veel verschillende gerechtjes. Moeite om te kiezen? Bestel dan een van de arrangementen met verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen. Tasty Tapas heeft Tapasboxen voor 2 personen of meer en er is voldoende keuze, ook voor mensen die vegan of vegetarisch eten.

Heeft u zin in een lekkere Spaanse maaltijd met Tapas en Pinchos? Bestel dan nu via de website of telefonisch. Iedere avond tussen 16:00 en 21:00 brengen Tasty Tapas & Pinchos de Spaanse sfeer bij u in huis.

Liever afhalen? Dat kan aan de Haagbeuklaan 68 in Amstelveen.