Toyota Van Ekris logo
Tip!

Toyota Van Ekris

Toyota Van Ekris uw Toyota dealer voor Mijdrecht en omgeving

Van Ekris is een familie bedrijf dat is opgericht in 1912. Van Ekris is Hofleverancier en heeft drie Toyota dealer bedrijven in Mijdrecht, Alphen aan den Rijn en Maarssen. Al meer dan 109 jaar het oudste autobedrijf van Nederland en al meer dan 50 jaar Toyota dealer. Onze locatie Mijdrecht ligt centraal vlakbij de N201

Ooit begonnen als Toyota dealer in Mijdrecht en inmiddels uitgegroeid tot een echt groot familie bedrijf waarbij kleinschalig op nummer 1 staat. Van Ekris is de officiële Toyota dealer voor de gemeenten Ronde Venen.

De naam “Van Ekris” is in deze regio een begrip en staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Het familie bedrijf heeft een duidelijke passie voor Toyota. De Van Ekris bedrijven zijn dan wel zelfstandige bedrijven maar er is op elke afdeling van een Van Ekris te vinden, dit zorgt voor een goed bewaakte kwaliteit en continuïteit! Geen klant blijft onopgemerkt binnen ons bedrijf, omdat wij u helpen zoals wij graag ook geholpen willen worden of u nu komt voor onderhoud of verkoop. Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!

De meeste Toyota occasions van de regio met meer dan 250 Toyota gebruikt op voorraad. Kijk hiervoor op onze Toyota occasion site.

Voor Toyota onderhoud zijn wij heel scherp en werken wij met lage pakket prijzen. Een APK is er standaard voor 29,95. Voor onderhoud bent u van harte welkom. Via de N201 zijn wij snel en makkelijk te bereiken. Eventueel wachten op de reparatie of een leen auto is geen probleem.

Direct naar onze speciale Toyota occasions pagina’s:

Voor al onze Toyota Corolla occasions ga naar: www.chroccasions.nl

Voor al onze Toyota CHR occasions ga naar: www.chroccasions.nl

Voor al onze Toyota Aygo occasions ga naar: www.aygooccasions.nl

Voor al onze Toyota Prius occasions ga naar www.priusoccasions.nl

Of voor al onze Toyota hybride occasions ga naar www.toyotahybrideoccasions.nl