Davey Baas

Locoburgemeester feliciteert firma Koudijs met 100ste verjaardag

AMSTELVEEN – Locoburgemeester Herbert Raat feliciteert vrijdagochtend het familiebedrijf Koudijs (gevestigd in het Oude Dorp en gespecialiseerd in beeld en geluid) met het 100-jarig bestaan van de organisatie.

AMSTELVEEN – Locoburgemeester Herbert Raat feliciteert vrijdagochtend het familiebedrijf Koudijs (gevestigd in het Oude Dorp en gespecialiseerd in beeld en geluid) met het 100-jarig bestaan van de organisatie.


Een eeuw
Koudijs werd precies een eeuw geleden opgericht door Hendrik Koudijs en het bedrijf is nog steeds in handen van diezelfde familie.
‘Het is een mooie dag. Er zijn vele bedrijven in deze branche gesneuveld, het is daarom extra bijzonder dat jullie als familiebedrijf al 100 jaar bestaan. Op naar de volgende 100!’, aldus locoburgemeester Raat.

Feest
Vrijdag 16 en zaterdag 17 december staat in het teken van feest. Koudijs laat je kennis maken met bijzondere apparaten uit het verleden en de vernieuwingen voor de toekomst. En iedereen mag deze dagen mee-proosten op deze bijzondere leeftijd.

[caption id="attachment_11979" align="alignleft" width="300"]koudijs2 De organisatie van Koudijs. Foto: Davey Photography[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.