Nieuwe FEBO bij Loogman Tanken & Wassen

AMSTELVEEN - Bij Loogman Tanken & Wassen in Aalsmeer, op de grens van Amstelveen, wordt medio juli een nieuwe FEBO-vestiging geopend. Dat heeft de Loogman Groep vandaag bekend gemaakt.

De FEBO bij Loogman maakt onderdeel uit van een ingrijpende en spectaculaire vernieuwing van het tank - en wasstation.

[caption id="attachment_6800" align="alignleft" width="300"]FEBO Loogman Ger Loogman (rechts) met de eigenaar van FEBO, Dennis de Borst.[/caption]

'We moesten een beetje water bij de wijn doen, om Loogman, Loogman te laten en de FEBO, de FEBO. We denken dat het supermooi gelukt is en wij zijn dan ook trots om te mogen melden dat we nu definitief kunnen zeggen 'Medio juli starten we met een hele mooie FEBO op het tankstation,' meldt Ger Loogman.


In het Stadshart van Amstelveen is ook een FEBO gevestigd.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 18:00

Amstelveen van voorheen (392)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 392 een oude foto van de voormalige herenkapper J. Boon in de Dorpsstraat, die ook dienst deed als tabaksverkooppunt.

Verkeer & Vervoer gisteren 17:00

Avond- en nachtafsluiting N201 van 7 t/m 10 maart 2024

Amstelveen - De provincie Noord-Holland werkt in de avonden en nachten van 7 tot en met 10 maart aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel bij de N201. De provincie onderhoudt dan de technische installaties in de tunnel, reinigt de wanden en markeringen, controleert de veiligheidsmiddelen en reinigt de riolering. Ook wordt gemaaid en zwerfvuil verwijderd. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, worden het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel volledig afgesloten.

Algemeen gisteren 14:00

Let's dance: rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De Stichting Rolstoeldansen Amstelveen staat de laatste tijd meer dan ooit in de belangstelling. De vereniging laat zich zien op diverse lokale evenementen (zoals Amstelveen on Wheels) en liet ook Amstelveense raadsleden kennismaken met de wereld van het rolstoeldansen .Vrijwilligster Corrie van Hugten, tijdens het Sportgala Amstelveen uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar, is al 42 jaar (!) de drijvende kracht achter de Stichting Rolstoeldansen Amstelveen, maar ook achter de Stichting Rolstoeldansen Nederland. In 1980 kreeg Corrie van een bevriende dansleraar uit Leiden een bijzondere opdracht, die ze tot op de dag van vandaag met bevlogenheid uitvoert. ‘Hij zei tegen mij: jij gaat zorgen dat mensen met een beperking dansplezier krijgen.’ En zo geschiedde.

Kunst & Cultuur gisteren 09:00

Nu te zien in Museum JAN: Tjalf Sparnaay - The Bigger Picture

Amstelveen - Met de jubileumtentoonstelling The Bigger Picture viert Museum JAN de 70ste verjaardag van beeldend kunstenaar Tjalf Sparnaay. Ruim 60 werken uit verschillende museale en particuliere collecties geven een bijzonder overzicht van zijn oeuvre: van zijn eerste illustraties voor ansichtkaarten tot zijn nieuwste foodpainting WasteScape dat voor het eerst wordt geëxposeerd voor publiek.

Algemeen 2 mrt. 2024 14:00

Samir ging viral op TikTok, Hypnose is zijn nieuwe single

Amstelveen - Samir (19) is geboren en getogen in Amstelveen en zit in 6VWO op het Keizer Karel College. In de zomer van 2022 ging hij op TikTok viral met zijn nummer Safari. Momenteel werkt hij hard aan zijn muziekcarrière en is zijn nieuwe single Hypnose half februari uitgekomen.

Winkels 2 mrt. 2024 09:00

WOW-effect: nieuwe winkel MADDOX in Stadshart

Amstelveen - Met de opening van een compleet nieuw filiaal in het Rembrandthof in winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft modewinkel MADDOX afgelopen maand een nieuwe bladzijde in het (familie-)boek opengeslagen. Eén van de laatste échte Amstelveense familiebedrijven in het Stadshart heeft een grote stap naar de toekomst gezet door de heren- en damesmodezaak samen te voegen. Het resultaat is een indrukwekkende en ruime, maar nog altijd prettige modezaak, met een uitgebalanceerde collectie trending modemerken.