Mevrouw Van Wilgenburg-Brouwer met burgemeester Eenhoorn

100 jaar in Amstelveen

Amstelveen - Burgemeester Bas Eenhoorn heeft een persoonlijk bezoek gebracht aan inwoonster mevrouw Van Wilgenburg-Brouwer. Ze vierde haar honderdste jarige verjaardag en woont al 100 jaar in Amstelveen.  

De burgemeester feliciteerde mevrouw Van Wilgenburg-Brouwer met een fraaie bos bloemen en taart.

Als één van tien kinderen uit een boerengezin groeide mevrouw Van Wilgenburg-Brouwer op in Amstelveen (Nieuwer-Amstel) en ze verliet de gemeente nooit.

Inmiddels woont ze samen met haar 92-jarige zus in het Zonnehuis. Gemeente Amstelveen meldt dat ze al een eeuw lang 'met veel plezier' woonachtig is in Amstelveen.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.