Het team van STRAK Salon.

100% natuurlijke haarkleuring bij STRAK Salon

AMSTELVEEN - Bij STRAK Salon aan de Amsterdamseweg wordt sinds kort gewerkt met het haarkleurmerk Oliebe®. Een volledig plantaardig kleurmerk dat niet schadelijk is voor huid, haar en milieu. ‘Prachtige kleuring, zonder schade’, aldus eigenaresse Daphne Hofkamp.

Iets meer dan een half jaar geleden opende de Amstelveense Daphne, STRAK Salon aan de Amsterdamseweg 120. Een stoere doch professionele salon. Een salon zoals je in de grote steden van de wereld ziet. ‘We zijn bij STRAK relaxt, gespecialiseerd en staan open voor nieuwe technieken’, zo zegt ze.

Natuurlijk
Met de tijd meegaan en denken aan de toekomst is belangrijk voor Daphne. ‘We eten al bewust en smeren niet alles op ons gezicht, maar waarom doen we dat dan al wel jaren in ons haar?’ Met ons nieuwe merk Oliebe® kunnen we je haar met 100% natuurlijke ingrediënten kleuren.’

Allergie
Bij STRAK werken ze vanaf de opening al met het kleurmerk Kevin Murphy, een merk dat sulfaat en ammonia vrij is. ‘Maar Oliebe® is nog natuurlijker en bevat enkel plantaardige ingrediënten.’ Juist voor mensen met allergieën is het een perfecte uitkomst, zo vertelt Daphne. ‘Haarkleuring is door allergie vaak niet mogelijk, maar met dit product kan het wel omdat alles natuurlijk is. En ja, het is grijs-dekkend en je blijft nuances zien, het wordt dus geen eentonige saaie kleur. En natuurlijk kun je het haar laten verven in jouw gewenste kleur.’

Verzorgende behandeling
Het mooie aan deze plantenkleuring is dat het product het haar een intensieve verzorgende behandeling geeft. ‘Het geeft echt een boost aan je haar. In plaats van het haar aan te tasten, zoals bij normale kleuring, voedt dit product je haar juist. Een win-winsituatie dus. Het intrekken van het product duurt vaak wat langer, maar dan heb je ook wat.’

Daphne: ‘We zijn erg blij met dit nieuwe merk en hopen in de toekomst veel mensen op een natuurlijke manier te kunnen kleuren.’ Voor informatie over de natuurlijke haarkleuring kun je contact opnemen met de medewerkers van STRAK.

Online afspraak
Wil je er voor de feestdagen nog fantastisch uitzien? Plan dan telefonisch of online een afspraak in. ‘En voor de feestdagen hebben we voor iedere klant een klein presentje’, eindigt Daphne.

Informatie
STRAK Salon | Amsterdamseweg 120 | Telefoon 020 354 7803 | www.straksalon.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.26, December 2017]
(advertorial)

 

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.