AmstelveenZ

11 parken wandeltocht van start in Amstelveen

AMSTELVEEN - Het Sportbedrijf Amstelveen organiseert in samenwerking met Vita Amstelland de 11 parkentocht door heel Amstelveen. Van eind oktober tot begin december wordt er verspreid over elf dagen flink gewandeld.

De eerste wandeling vindt plaats op dinsdag 31 oktober om 10:00 uur. De wandelingen duren ongeveer 45 minuten per keer en de eerste vindt plaats in Bovenkerk. De 11 parkentocht zal op 5 december worden afgesloten in het Keizer Karelpark. De wandelingen vinden plaats op dinsdagochtend en donderdagmiddag. Er is professionele begeleiding van Mieke Regelink en bij het verzamelpunt is de beweegbus te vinden.

Koffie
Elke wandeling sluiten wij gezellig af met een kopje koffie/thee. U hoeft zicht niet aan te melden en deelname is gratis. Bent u geïnteresseerd om mee te doen? Kom dinsdag 31 oktober om 10:00 uur naar de Urbanuspark, parkeerplek Noorddammerweg!

Het volledige programma is als volgt:

Locatie

Dag en tijd

Bovenkerk Urbanuspark, Noorddammerweg parkeerplek

Dinsdag 31 okt, 10:00 uur

Westwijk pierenbad

Kennemerduinen

Donderdag 2 nov, 14:00 uur

Waardhuizen/Middenhoven

Albert Heijn, Brink

Dinsdag 7 nov,

10:00 uur

Groenelaan

Wijkcentrum De Bolder

Donderdag 9 nov, 14:00 uur

Bankras/Kostverloren Heuvel

Titus Brandsmakerk

Dinsdag 14 nov, 10:00 uur

Elsrijk

Openluchttheater bij Kruiskerk

Donderdag 16 nov, 14:00 uur

Randwijck De Braak

Oprit V.V. Martinus

Dinsdag 21 nov, 10:00 uur

Randwijck Broersepark

Molenweg Medisch Centrum

Donderdag 23 nov, 14:00 uur

Stadshart

Parkeerplek bij Kokusai

Dinsdag 28 nov, 10:00 uur

Keizer Karelpark
Atletiekbaan, Startbaan 1A

Donderdag 30 nov, 14:00 uur

Keizer Karelpark Augustinuspark

Parkeerplek Lindenlaan

Dinsdag 5 dec,

10:00 uur


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.