Davey Phptpgraphy, Davey Baas
112

14-jarige Amstelvener aangehouden voor brute mishandeling Westwijk

Amstelveen - De recherche heeft een 14-jarige jongen uit Amstelveen aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van het 14-jarig meisje in Amstelveen Westwijk maandagmiddag.

Het onderzoek is in volle gang en de recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De recherche zit bovenop de zaak, die op enorme media-aandacht kan rekenen. Voor het dappere slachtoffer komen steunbetuigingen uit binnen- en buitenland. 

'Heel Nederland leeft mee met mishandelde Frédérique', kopt de Telegraaf in grote letters. Radio 538 startte eerder  vandaag al een kaartenactie voor het slachtoffer, dat zo dapper op kwam voor de vrijheid om te mogen zijn wie ze wil zijn en dat anderen ook gunt. Ze moest haar standpunt bekopen met gezichts- en gebitsletsel; ze werd in een speeltuin in Westwijk door haar belager het ziekenhuis in geslagen tot afgrijzen van een ieder.


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.