Het team van De Wijnschuur

15 jaar De Wijnschuur: buitengewoon domein voor de beste wijn

Amstelveen / Nes aan de Amstel - Goede wijn behoeft geen krans, ofwel iets dat goed is hoeft niet geprezen te worden. Maar voor De Wijnschuur in Nes aan de Amstel maken we graag een uitzondering. Het is vijftien jaar geleden dat Dennis Wiersema het idyllisch gelegen wijnetablissement overnam en sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde speler in de wijnwereld.

Dennis zal niet van de daken schreeuwen dat hij trots is, maar dat mag hij samen met zijn ervaren team zeker zijn. De Wijnschuur heeft ongelooflijk veel wijnfans en die komen niet alleen uit Amstelveen, Ouderkerk en Nes. En het zijn ook zeker niet alleen particulieren. Tal van horecagelegenheden, verenigingen en instanties in de regio (en daarbuiten) worden inmiddels bediend door De Wijnschuur. Het ‘domein’ in Nes, waar wijnen uit een ongekend groot aantal landen en streken is te vinden, is uitgegroeid tot een geliefde en ook trendsettende leverancier.

Ontdekker van bijzondere wijnen

Dennis heeft zich - samen met zijn zeer vaste team - in de afgelopen jaren onder andere ontwikkeld tot ontdekker van bijzondere en verrassende wijnen. En daar haalt hij ook het meeste plezier uit. Wereldwijde bestsellers die iedere winkel al verkoopt, daar staart De Wijnschuur zich niet blind op. ‘We volgen graag onze eigen kennis en intuïtie. Een groot deel van onze wijnen bestaat uit exclusieve eigen import. Daar zitten vaak echte parels tussen,’ zegt Dennis.

Dat is niet gelogen: de Les Vignes-collectie uit Zuid-Frankrijk is een voorbeeld van zo’n exclusieve, rechtstreekse importparel. Bijna overbodig om te vermelden dat het een aanrader is, want ze zijn momenteel niet aan te slepen. Dat geldt overigens ook voor de Spaanse NIUS-collectie: een van de grootste favorieten onder klanten. De Wijnschuur heeft meer dan 900 (!) wijnen van over de hele wereld in het assortiment, dus het moet gek lopen wil je bij De Wijnschuur niet slagen. De kundige en vriendelijke medewerkers hebben ook altijd passend advies.

Authentiek en van deze tijd

‘We zitten niet in een druk winkelgebied, dus klanten komen echt doelgericht naar ons toe. Het blijft voor ons bijzonder dat zoveel mensen dat doen,’ zegt Dennis. De charmante, authentieke locatie in de polder langs de kronkelende Amstel is natuurlijk een van de krachten van De Wijnschuur, maar de webshop (DeWijnschuur.nl) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern succes. Je kan er eenvoudig en veilig online je favoriete wijn bestellen: snel geleverd en altijd tegen opvallend scherpe prijzen. De Wijnschuur heeft altijd veel wijnen in de aanbieding en ook de ‘12 halen, 10 betalen’, ooit bedacht door Wiersema’s voorganger Wil Nieuwendijk, is al die jaren in ere gehouden.

Jubileumacties

Voor Wiersema is de afgelopen 15 jaar voorbijgevlogen, maar hij kijkt het liefste vooruit. In het kader van het jubileumjaar heeft De Wijnschuur tal van aanbiedingen, events en proeverijen op de agenda staan. Binnenkort worden ook weer de immens populaire Kerststerren gepresenteerd (mis ze niet), maar ook is er een speciale rode jubileumwijn uitgebracht die een echt Wijnschuur-predikaat draagt: de Zinio (Rioja Reserva) is opnieuw een bewijs dat De Wijnschuur je nooit teleurstelt. Houd de website en de social media-kanalen van De Wijnschuur in de gaten voor aanbiedingen en jubileumacties!

De Wijnschuur
Amsteldijk Zuid 180d
Nes aan de Amstel
0297 58 26 11
info@dewijnschuur.nl
www.dewijnschuur.nl

Volg De Wijnschuur ook op Instagram: klik hier

Dit artikel (partnerbijdrage) is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.82, oktober 2023


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.