Het team van De Wijnschuur

15 jaar De Wijnschuur: buitengewoon domein voor de beste wijn

Amstelveen / Nes aan de Amstel - Goede wijn behoeft geen krans, ofwel iets dat goed is hoeft niet geprezen te worden. Maar voor De Wijnschuur in Nes aan de Amstel maken we graag een uitzondering. Het is vijftien jaar geleden dat Dennis Wiersema het idyllisch gelegen wijnetablissement overnam en sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde speler in de wijnwereld.

Dennis zal niet van de daken schreeuwen dat hij trots is, maar dat mag hij samen met zijn ervaren team zeker zijn. De Wijnschuur heeft ongelooflijk veel wijnfans en die komen niet alleen uit Amstelveen, Ouderkerk en Nes. En het zijn ook zeker niet alleen particulieren. Tal van horecagelegenheden, verenigingen en instanties in de regio (en daarbuiten) worden inmiddels bediend door De Wijnschuur. Het ‘domein’ in Nes, waar wijnen uit een ongekend groot aantal landen en streken is te vinden, is uitgegroeid tot een geliefde en ook trendsettende leverancier.

Ontdekker van bijzondere wijnen

Dennis heeft zich - samen met zijn zeer vaste team - in de afgelopen jaren onder andere ontwikkeld tot ontdekker van bijzondere en verrassende wijnen. En daar haalt hij ook het meeste plezier uit. Wereldwijde bestsellers die iedere winkel al verkoopt, daar staart De Wijnschuur zich niet blind op. ‘We volgen graag onze eigen kennis en intuïtie. Een groot deel van onze wijnen bestaat uit exclusieve eigen import. Daar zitten vaak echte parels tussen,’ zegt Dennis.

Dat is niet gelogen: de Les Vignes-collectie uit Zuid-Frankrijk is een voorbeeld van zo’n exclusieve, rechtstreekse importparel. Bijna overbodig om te vermelden dat het een aanrader is, want ze zijn momenteel niet aan te slepen. Dat geldt overigens ook voor de Spaanse NIUS-collectie: een van de grootste favorieten onder klanten. De Wijnschuur heeft meer dan 900 (!) wijnen van over de hele wereld in het assortiment, dus het moet gek lopen wil je bij De Wijnschuur niet slagen. De kundige en vriendelijke medewerkers hebben ook altijd passend advies.

Authentiek en van deze tijd

‘We zitten niet in een druk winkelgebied, dus klanten komen echt doelgericht naar ons toe. Het blijft voor ons bijzonder dat zoveel mensen dat doen,’ zegt Dennis. De charmante, authentieke locatie in de polder langs de kronkelende Amstel is natuurlijk een van de krachten van De Wijnschuur, maar de webshop (DeWijnschuur.nl) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern succes. Je kan er eenvoudig en veilig online je favoriete wijn bestellen: snel geleverd en altijd tegen opvallend scherpe prijzen. De Wijnschuur heeft altijd veel wijnen in de aanbieding en ook de ‘12 halen, 10 betalen’, ooit bedacht door Wiersema’s voorganger Wil Nieuwendijk, is al die jaren in ere gehouden.

Jubileumacties

Voor Wiersema is de afgelopen 15 jaar voorbijgevlogen, maar hij kijkt het liefste vooruit. In het kader van het jubileumjaar heeft De Wijnschuur tal van aanbiedingen, events en proeverijen op de agenda staan. Binnenkort worden ook weer de immens populaire Kerststerren gepresenteerd (mis ze niet), maar ook is er een speciale rode jubileumwijn uitgebracht die een echt Wijnschuur-predikaat draagt: de Zinio (Rioja Reserva) is opnieuw een bewijs dat De Wijnschuur je nooit teleurstelt. Houd de website en de social media-kanalen van De Wijnschuur in de gaten voor aanbiedingen en jubileumacties!

De Wijnschuur
Amsteldijk Zuid 180d
Nes aan de Amstel
0297 58 26 11
info@dewijnschuur.nl
www.dewijnschuur.nl

Volg De Wijnschuur ook op Instagram: klik hier

Dit artikel (partnerbijdrage) is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.82, oktober 2023


Meer nieuws

112 gisteren 11:06

Forse aanrijding in Westwijk

Amstelveen - Op de kruising van de Sacharovlaan en de Asserring in Westwijk heeft maandagochtend een forse aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus.

Algemeen gisteren 09:45

Amstelveen wil af van openingen Bosrandbrug in spits: 'Files staan tot aan Loogman'

Amstelveen - Verkeer van en naar Amstelveen ondervindt in toenemende mate hinder van de Bosrandbrug die in spitstijden open gaat om vaarverkeer door te laten. Daardoor ontstaan lange files op de toch al drukke Bosrandweg (N231) en Fokkerweg (N232). Amstelveen dringt er bij monde van wethouder Herbert Raat (Verkeer, VVD) bij de provincie op aan om de openingstijden van de brug aan te passen en deze in de criuciale spitsuren niet te openen voor vaartuigen.

112 20 mei 2024 09:05

Twee gewonden bij ongeval tussen auto en fatbike

Amstelveen - Op de rotonde aan de Sportlaan/Van der Hooplaan is zondagavond de bestuurder van een personenwagen in aanrijding gekomen met een fatbike met twee opzittenden.