1800 deelnemers AmstelveenZ Lentemarathon

AMSTELVEEN - De AmstelveenZ Lentemarathon heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt: 1800 lopers hebben zich in de afgelopen periode aangemeld. De inschrijving is daardoor vervroegd gesloten.  

Aan het marathon-event doen duizend individuele lopers mee en tweehonderd estafette-teams van 4 personen. Voor AV Startbaan is het aantal deelnemers een groot succes.

Aanmelden vrijwilligers
AV Startbaan zoekt nog wel betrouwbare vrijwilligers, die ook komen opdagen als de weersomstandigheden per ongeluk wat minder zijn. Wil jij meehelpen? Meld je dan aan via het e-mailadres info@lentemarathon.nl

Inschrijven
Op zondag 2 april 2017 wordt de eerste marathon van Amstelveen gehouden: de AmstelveenZ Lentemarathon. KPMG is sponsor van de hele marathon,  winkelcentrum Stadshart Amstelveen sponsort de halve marathon en Slagerij Stronkhorst de estafette-marathon. De start is op atletiekverening Startbaan, de finish in Stadshart Amstelveen. 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'