1800 deelnemers AmstelveenZ Lentemarathon

AMSTELVEEN - De AmstelveenZ Lentemarathon heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt: 1800 lopers hebben zich in de afgelopen periode aangemeld. De inschrijving is daardoor vervroegd gesloten.  

Aan het marathon-event doen duizend individuele lopers mee en tweehonderd estafette-teams van 4 personen. Voor AV Startbaan is het aantal deelnemers een groot succes.

Aanmelden vrijwilligers
AV Startbaan zoekt nog wel betrouwbare vrijwilligers, die ook komen opdagen als de weersomstandigheden per ongeluk wat minder zijn. Wil jij meehelpen? Meld je dan aan via het e-mailadres info@lentemarathon.nl

Inschrijven
Op zondag 2 april 2017 wordt de eerste marathon van Amstelveen gehouden: de AmstelveenZ Lentemarathon. KPMG is sponsor van de hele marathon,  winkelcentrum Stadshart Amstelveen sponsort de halve marathon en Slagerij Stronkhorst de estafette-marathon. De start is op atletiekverening Startbaan, de finish in Stadshart Amstelveen. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.