20 procent korting bij B&O Hegeman

AMSTELVEEN - Bij Bang & Olufsen Hegeman aan de Amsterdamseweg in Amstelveen geldt de gehele maand augustus (2017) een speciale kortingsactie. Bij aankoop van een B&O televisie in combinatie met een Multiroom product, krijgt men 20 procent korting op het Multiroom product.

'Onze BeoVision televisie's functioneren naadloos met alle andere Multiroom producten van Bang & Olufsen,' meldt Hegeman.

'Luister naar muziek via de luidsprekers van uw Bang & Olufsen televisie of stuur het geluid van de tv naar een andere ruimte. Men kan kiezen uit de BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, BeoPlay M5, BeoPlay A6, BeoPlay A9. Bewegend beeld en geluid was nog nooit zo mooi deze zomer: koppel  Bang & Olufsen-producten tot één comfortabel draadloos systeem en geniet overal in uw huis van een weergaloos geluid. Geluid zoals u wilt en waar u maar wilt!'

[Advertorial]

Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.