20 procent korting bij B&O Hegeman

AMSTELVEEN - Bij Bang & Olufsen Hegeman aan de Amsterdamseweg in Amstelveen geldt de gehele maand augustus (2017) een speciale kortingsactie. Bij aankoop van een B&O televisie in combinatie met een Multiroom product, krijgt men 20 procent korting op het Multiroom product.

'Onze BeoVision televisie's functioneren naadloos met alle andere Multiroom producten van Bang & Olufsen,' meldt Hegeman.

'Luister naar muziek via de luidsprekers van uw Bang & Olufsen televisie of stuur het geluid van de tv naar een andere ruimte. Men kan kiezen uit de BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, BeoPlay M5, BeoPlay A6, BeoPlay A9. Bewegend beeld en geluid was nog nooit zo mooi deze zomer: koppel  Bang & Olufsen-producten tot één comfortabel draadloos systeem en geniet overal in uw huis van een weergaloos geluid. Geluid zoals u wilt en waar u maar wilt!'

[Advertorial]

Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen 28 mei 2024 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'