21 juni 2018: Rotary Haringparty At Sea

Amstelveen - Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) en restaurant The WineKitchen at Sea houden op 21 juni 2018 voor de tweede keer een Amstelveense Rotary-Haringparty.

De Haringparty op donderdag 21 juni begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Op de Rotary Haringparty (op het terras van het restaurant) kan onbeperkt haring worden gegeten en bijpassende wijn worden gedronken voor een bijdrage van €50.

De Schakel

Een groot deel van dit bedrag wordt geschonken aan De Schakel, de vrijetijdsvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking in Amstelveen. Het aantal kaarten is beperkt... wacht niet te lang met bestellen! Bestel uw kaarten via email: ranaharing@gmail.com

Dineren

Als men na de haringparty wil dineren bij The WineKitchen at Sea kan contact worden opgenomen met The WineKitchen at Sea via telefoonnummer 020 345 13 27.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.