Lennart de Looze (Katja Mali Fotografie)

25-jarige Lennart de Looze gaat op voor lijsttrekkerschap GroenLinks Amstelveen

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen heeft met gepaste trots haar concept kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 gepresenteerd. De partij noemt de lijst een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten: de 25-jarige Lennart de Looze staat op 1 op de conceptlijst.

De kandidatencommissie heeft na intensieve gespreksronden een conceptlijst aan het bestuur voor gelegd en het bestuur presenteert nu graag de conceptlijst. Met deze conceptlijst gaan we vol vertrouwen de verkiezingscampagne in met, onze huidige fractievoorzitter, Lennart de Looze als lijsttrekker.

Bij het opstellen van de lijst is gezocht naar kandidaten met verschillende achtergronden en deskundigheden. Daarbij is ook gekeken naar het enthousiasme om de GroenLinkse idealen Groen, Eerlijk en Inclusief te willen vertegenwoordigen in Amstelveen.

Op 20 november 2021 zal de algemene ledenvergadering stemmen over de concept lijst. De leden ontvangen een uitnodiging.

CONCEPT-KANDIDATENLIJST

 1. Lennart de Looze (25jr)
 2. Stieneke Kruijer (69jr)
 3. Ilika Polderman (33)
 4. Gert-Jan Slump (59)
 5. Fatumo Farah (53)
 6. Simon Lutz (58)
 7. Diego (Mae) Revius (24)
 8. Tim Zandee (22)
 9. Leendert van de Merbel (54)
 10. Karel Vlieger (57)
 11. Tessa van Wijnen (45)
 12. Sander Mager (48)
 13. Paul Regouin (71)

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.