27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

De werkzaamheden aan de noordelijke bak van de verdiepte ligging en de viaducten en bruggen vorderen gestaag. Enkele bouwkuipen staan al onder water en de eerste onderwaterbetonstort vindt op korte termijn plaats. Lammert Postma van Rijkswaterstaat en Jara Brinkman en Marc Tenfelde van aannemer VeenIX vertellen u tijdens het webinar over de uitvoering, planning en mogelijke hinder die de omgeving ondervindt. Ook geven zij een doorkijk naar de komende periode. Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen vertelt meer over de ontwikkelingen in de omgeving van de A9. Het is mogelijk om tijdens de uitzending vragen te stellen.

Aanmelden voor het webinar kan door de klikken op onderstaande link:
https://channel.royalcast.com/a9baho/#!/a9baho/20240627_1

Informatie webinar

Tijdens de presentatie kunt u als kijker vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als uw vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan ontvangt u het antwoord via de mail. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. 

Terugspoelen en terugkijken

Lukt het niet om om 20.00 uur in te loggen, maar wel bijvoorbeeld om 20.10 uur? Geen probleem. U kunt het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Via dezelfde link kunt u het webinar op een later moment terugkijken.


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.